Şimdi Ara

Fisher ste 90 hoparlöre amfi önerisi ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, 20 yıllık filan fisher ste90 max.poer 120w freq.range 38-20000 hz impedance 8 ohm luk ik adet hoparlörüm var. Basit bir şekilde aşağıdaki gibi bir ucuz amfi ile bangır bangır bağırtmadan kısık seste güzel bir ses alabilirmiyim ? Digiturke bağlayabilirmiyim ? PS3 e bağlayabilirmiyim ? nasıl ve nelere ihtiyacım vardır ?
    Konu bilgim sıfırdır. Anneye anlatır gibi olursa çok memnun olurum.

    SKYTECH ST-524 AMPHI/RECEIVER COMPACT, ya da aynı marka ST726 radyolu vs.
    Hani bütçesi kısıtlı bir şey yani. Yeni bebek olacak masraf minimum olmalı.

    Ustalardan yardım bekliyorum.

    Teşekkürler
     Fisher ste 90 hoparlöre  amfi önerisi ve yardım Fisher ste 90 hoparlöre  amfi önerisi ve yardım







  • skytech mıkaytek öle anfilere girme... git hoparlorun yaşında bir anfi al yinede o ıvır zıvırları alma...

    Al bunu biraz bakım yaparsın mis gibi kullanırsın

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-fisher-ca-58-anfi-267072612/detay
  • zgrmtl kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bende arkadaşa katılıyorum, ismi cismi belli olmayan markalara pek bulaşmayın. Linkteki gibi eski ama sağlam bir cihaz var ise ucuz yollu alınabilir ancak ses ve görüntü bağlantıları karışık olur. Benim tavsiyem hdmi giriş çıkışlı 2.el ucuz bir avr alın. Uydu, ps3, pc bağlantılarını hdmi ile avr ye bağlarsınız. Avr dende tek hdmi ile tv ye bağlarsınız. Marka soracak olursanız sony ve pioneer in giriş seviyesi avr çeşidi diğer markalara göre daha fazla. Beklentiyi çok yüksek tutmamak kaydıyla tv hoparlörlerine göre daha güzel ses alırsınız. İleride de bütçeniz rahatladıkça sisteme center, surround, subwoofer hoparlörleri eklersiniz.

    Bu arada Allah bağışlasın, sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah.
  • denizak arkadaşım herşeyden önce güzel düşüncen için sağol 4 haftamız kaldı hayırlısı ile. Çok heyacanlıyız ilk bebek için.
    çok çok sağol yeterince açıklaman için. HDMİ çıkışlı AVR olunca nasıl bir şey olmalı. başlangıç nedir bilmiyorum. Satıcı firmalar bilirsiniz ki uygun ya da değil elindeki satmak isterler. Öneriniz bir model olursa daha mutlu olurum.
    birde setin diğer kalanlarını da foto olarak paylaşayım istedim. ve sonunda anladığım bu cihazlar çağ dışı kalmış
    Tabii ben uğraşıyorum ama 1 ay sonra neler olacak az cok tahmin ediyorum. (rüyamda bile dinleyemem :)



    Devian'a da teşekkürler.
     Fisher ste 90 hoparlöre  amfi önerisi ve yardım Fisher ste 90 hoparlöre  amfi önerisi ve yardım Fisher ste 90 hoparlöre  amfi önerisi ve yardım Fisher ste 90 hoparlöre  amfi önerisi ve yardım




  • Hani demem o ki; madem hoparlör dandik skytech gibi 114 tl lik bir ürün ses çıkartıyorsa neden olmasın dı ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zgrmtl

    denizak arkadaşım herşeyden önce güzel düşüncen için sağol 4 haftamız kaldı hayırlısı ile. Çok heyacanlıyız ilk bebek için.
    çok çok sağol yeterince açıklaman için. HDMİ çıkışlı AVR olunca nasıl bir şey olmalı. başlangıç nedir bilmiyorum. Satıcı firmalar bilirsiniz ki uygun ya da değil elindeki satmak isterler. Öneriniz bir model olursa daha mutlu olurum.
    birde setin diğer kalanlarını da foto olarak paylaşayım istedim. ve sonunda anladığım bu cihazlar çağ dışı kalmış
    Tabii ben uğraşıyorum ama 1 ay sonra neler olacak az cok tahmin ediyorum. (rüyamda bile dinleyemem :)



    Devian'a da teşekkürler.
    pm attım hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 28 Ocak 2016; 19:01:46 >




  • zgrmtl kullanıcısına yanıt
    Hocam avr tavsiyesini ilk mesajınıza istinaden vermiştim ama sizde diğer parçalar da mevcutmuş. Eğer setin anfisi çalışıyor ise stereo giriş çıkışları kullanarak sesi mevcut sisteminizden alabilirsiniz. Netten biraz araştırma ile bağlantıları basitçe yapabilirsiniz. Bunun dışında yeni nesil hdmi lı bir avr alayım derseniz, malum sitede 400-600TL arası alınabilir bir çok cihaz mevcut. Birazda pazarlık ile uygun bir şey alınabilir. Bu arada fisher markasını hiç dinlemedim ama yabana atılacak bir cihaza benzemiyor. En azından eski seri cihazlarda pek fazla hile hurda olmuyor, geneli kaliteli malzemeden üretilmiş oluyor.
  • Hocam teşekkür ederim. ısrarlı sorularıma nezaketle cevapladığın için. O vakit ben hayal ettiğim şeyi söyleyeyim; TV'mi, digiturku,ps3'ü, DVD ve apple TV cihazını TV nin yanına koyacağım iki büyük kule hoparlör ile çalıştırmak istiyorum. Yüksek kalitede müzik ve ve sinema havası beklemiyorum. ancak tv nin hoparlörlerinden daha iyi olan ve kısık seste daha kaliteli müzik ve sinema seyri istiyorum. Aslında hayalim bu idi tam olarak. 5+1 ile kablo kalabalığı istemiyorum. herşey tv nin etrafında bitsin.
    Çok mu isteğim var Hani ilk etapta hoparlörleri kullanmak isteğimin tam açılımı budur. Bu anlamda bir önerin olursa sevinirim. Teşekkürler.
    Örnek resim aşağıda :)
     Fisher ste 90 hoparlöre  amfi önerisi ve yardım




  • zgrmtl kullanıcısına yanıt
    Bu durumda size pioneer vsx520 modelini öneririm. Bu modeli forumdan da birkaç arkadaş kullanıyor. Fiyat performans olarak övgüyle bahsediliyor. Sizin içinde hem ses kalitesi beklentinizi hemde mali açıdan çok zorlamadan karşılar. Bağlantı olarak da çok fazla kablo karmaşası olmaz. Ürünü sıfır yada ikinci el olarak araştırabilirsiniz. Elinizdeki müzik setinin de hoparlör hariç kalan kısmını satarsınız, oradan da bir fiyat avantajı olur sizin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.