Şimdi Ara

fisher ca-30 stero amplifier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elime fisher ca-30 stero amplifier geçti lakin trafosu bozuk çıktı 2*13v luk trafo taktım ses aldım bas tiz kumanda etmiyor sanırım yeterli voltaj veremedim.. internete baktım cihazın pdfni buldum her türlü elemanın değeri var trafonun voltajı yazmıyor. bilen çıkarmı.?? stk2025 kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 3 Kasım 2020; 10:31:1 >

• Besleme katında kullanılan blok kondansatör voltajları nedir?

Bir de ton kontrol katı ayrı bir uçla dolayısıyla farklı bir voltajla besleniyor olabilir. Orijinal trafo kaç uçlu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustyyyyy kullanıcısına yanıt

hayır simetri tek besleme 35v2200uf https://elektrotanya.com/fisher_ca-30.pdf/download.html

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

STK entegrelerin besleme voltajları genelde yüksektir. Kondansatörlerin giriş geriliminin 1 buçuk kat fazlası olacak şekilde seçildiğini düşünürsek o entegrenin tahminen simetrik 24v ile beslendiğini düşünüyorum. Yani verdiğiniz voltaj düşük kalmış olabilir. Emin değilim tabi stk nın vebaline giremem, araştırınca giriş voltajı için ben de net bir cevaba ulaşamadım.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Eklediğiniz şemada STK ya +/- 28.5v simetrik besleme görünüyor. 11 ve 15 nolu bacaklardan.

• mustyyyyy kullanıcısına yanıt

devrede 4 5 6 uçların voltajı yazılmamış 6 uca 28.5v yazılmış 4 5 boş, diodan direkt stkya gidiyor arada 15v zenerde diğer devreye gidiyor voltaj önemli kalıyor pdfde 24min -40 max yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 4 Kasım 2020; 9:53:28 >
  • mrb konunuzu gördüm bendeki 2025 trafonun voltajı watı ne olmadır ki.? https://forum.donanimhaber.com/stk-amplifikator-devreleri-arsivi--101573952

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trafodan bir kaç çeşit voltaj çıkıyor. Özel bir trafo

Beyaz kablolar 2 X 18 V AC

Sarı kablolar 2 X 16 V AC

Kırmızı kablolar 2 X 20 V AC

toplamda 120 W trafo gerekmektedir.

Yukarıdaki ölçülere göre Trafoyu özel sardırabilirsiniz veya 2 X 20 v AC 90-120 Watt civarı ampli için trafo alın.

kırmızı kabloların olduğu yere bağlantı yapın.

2 X 18 ve 2 X 16 v besleme için de ayrı bir trafo kullanabilirsiniz 30 wattlık 2X 16 AC cihaz için yeterlidir. FM ve ton katı için...

Beyaz ve sarı kabloları bu trafodan beslersiniz.

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 4 Kasım 2020; 22:20:46 >
  • muhsin kamer kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler bende sadece anfi var diğer katlar yok 2*18 2*20v ikisinden birini 2.el bulurum takarım aliyeti bana yansıyacak.cihazın potları sıkıntısız onca yıla rağmen cızırtı yapmıyor en çok onlar uğraştırcaktı yoksa.fisher ca-30 stero amplifier 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 5 Kasım 2020; 6:35:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.