Bildirim
First Firmament vs ???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu karakteri yaratan One Above All o yüzden güçlü olması saçma olur. Sanırsam lıvıng tribunal ayarı biri. -
Living Tribunal ile Eternity karışımı bir varlık. Bazı yerlerde 2. Eternity olarak geçiyor. Görüntüleri aynı. hatırladığım tek bir versusu var Galactus. Onu da toza çevirdi. Yani bu Eternity'den güçlü olduğu anlamına gelir. Cosmos diye geçiyor diğer ismi. Bilinen ve bilinmeyen tüm evrenlerin, yaradılışın ta kendisi filan. Ama, onu yaratan da bir güç var. Ve bu da; OOA. Yani ondan güçlü olamaz. LT ile aynı güçte olabilirler diye düşünüyorum ben. -
LT, OAA'dan sonra en hüçlü varlıktır. (Fulcrum u saymıyorum)
3 yüzü yıkım kararı verirse OAA hariç durduracak biri yok. Ama bu da LT seviyesi olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OOA'dan sonraki en güçlü varlık; ya Fulcrum ya da Beyonders ırkı. Fulcrum konusu karışık. Bazı kaynaklar 2. sırada gösteriyor. Bazıları, Beyonders ırkının evrenin dışından geldiklerini, bu yüzden en güçlü varlıklar olduğunu söylüyor. Ama, kendi yarattıkları Molecule Man güçlerini emiyor(Secret Wars 2-God Doom). Yani, o kadar güçlü değiller demek.quote:
Orijinalden alıntı: Son_of_Asgard
LT, OAA'dan sonra en hüçlü varlıktır. (Fulcrum u saymıyorum)
3 yüzü yıkım kararı verirse OAA hariç durduracak biri yok. Ama bu da LT seviyesi olabilir. -
LT nin 3 yüzü karar verince Beyınder ı beyond realm e pek zorlanmadan gönderiyordu.
Fulcrym dahil değil zaten o da OAA sayılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yaratılışı başlatan da One above all. Zaten adamın ismi bile Her şeyden önce demek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X