Şimdi Ara

First Firmament vs ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yerde bu karakterin One Above All'dan bile güçlü olduğunu okudum. Sonra ilgimi çekti. Diğer bir adıda "First Cosmos" muş. Biraz kurcalıyım bu karakteri dedim Eternityler Galactuslar Oblivionlar falan girdi işin içine. Siz ne düşünüyosunuz ya da biliyosunuz?
    First Firmament vs ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu karakteri yaratan One Above All o yüzden güçlü olması saçma olur. Sanırsam lıvıng tribunal ayarı biri.
  • Living Tribunal ile Eternity karışımı bir varlık. Bazı yerlerde 2. Eternity olarak geçiyor. Görüntüleri aynı. hatırladığım tek bir versusu var Galactus. Onu da toza çevirdi. Yani bu Eternity'den güçlü olduğu anlamına gelir. Cosmos diye geçiyor diğer ismi. Bilinen ve bilinmeyen tüm evrenlerin, yaradılışın ta kendisi filan. Ama, onu yaratan da bir güç var. Ve bu da; OOA. Yani ondan güçlü olamaz. LT ile aynı güçte olabilirler diye düşünüyorum ben.
  • LT, OAA'dan sonra en hüçlü varlıktır. (Fulcrum u saymıyorum)

3 yüzü yıkım kararı verirse OAA hariç durduracak biri yok. Ama bu da LT seviyesi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Asgard

LT, OAA'dan sonra en hüçlü varlıktır. (Fulcrum u saymıyorum)

3 yüzü yıkım kararı verirse OAA hariç durduracak biri yok. Ama bu da LT seviyesi olabilir.
    OOA'dan sonraki en güçlü varlık; ya Fulcrum ya da Beyonders ırkı. Fulcrum konusu karışık. Bazı kaynaklar 2. sırada gösteriyor. Bazıları, Beyonders ırkının evrenin dışından geldiklerini, bu yüzden en güçlü varlıklar olduğunu söylüyor. Ama, kendi yarattıkları Molecule Man güçlerini emiyor(Secret Wars 2-God Doom). Yani, o kadar güçlü değiller demek.
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    LT nin 3 yüzü karar verince Beyınder ı beyond realm e pek zorlanmadan gönderiyordu.

Fulcrym dahil değil zaten o da OAA sayılır

• Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Hani yaratılışın başladığı bi muhabbet vardı işte Celestials-Aspirants. Bu abimiz onları kapıştıranmış. Ama söylediğin mantıklı çünkü hiçbir hikayede yaratılış sonrasıni anlatırken One Above All geçmez demek ki hepsinden önce olması gerekiyo. Zaten yanlış bilmiyosam Celestial ırkı öldürüyodu galiba savaşın sonunda bu varlığı.

First Firmament vs ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaratılışı başlatan da One above all. Zaten adamın ismi bile Her şeyden önce demek.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.