Şimdi Ara

Fırsatlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 24 Ağustos 2023; 14:55:13 >

• Hocam ailenizin durumu iyiyse denenebilirdi bence ama gidip uyum saglayamayanlar bursunu kaybedenler falan da oluyor ama ülkedeki şu şartları düşününce denemeye değer bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivasta makine mühendisliği kazanıp rthw aachen'a geçen duydum. gerçi almanca hazırlığı veremeyip dönmüştü.

• almanyaya kabul kolay zaten elemeyi okurken yapıyorlar

• pandie kullanıcısına yanıt

hocam 2 dersten üst üste kalınca atıyorlarmış diye duydum çok sıkıntı. zaten şu ana kadar almanyaya okumaya gidip diploma alan duymadım.

• 1 sene almanca hazırlık, yerleşme falan derken 1 sene sonra da okuldan atılmak büyük kumar, buradaki okul şansını da kaybediyorsun falan. ben açıkçası üstünden kalkabileceğimi düşünüyorum ama hazır yks kasıp bilkente girmişiz lisansı burada bitirmek mantıklı geldi. 12'de bu şansı bilseydim + akraba falan olsa almanya'yı değerlendirirdim herhalde

• İtalya'ya gitmek kolay ya, geçen sene sınavda batırınca ben de bakmıştım bi. Sonra masrafa gerek yok aileyi zorlamayak diye kaldık yine burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 5 Temmuz 2023; 1:40:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıcak Fırsatlar
    8 ay önce açıldı
    Sıcak Fırsatlar
    3 yıl önce açıldı
    Sıcak Fırsatlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurt dışı dışarıdan güzel gözüküyor da içine girince pek kolay değil gibi. Kısacası "turkiyede yasamak iyi"  

• Hocam neredeyse hiç kimse ülkesini bırakıp 0'dan bir hayata başlamak istemez de maalesef geleceğimiz pek parlak görünmüyor  

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

Evet hocam o yüzden buradaki şartlarımızı iyileştirip gitmek lazım  

Açıkçası kendimi yurt dışına gidebilecek kadar hazır hissetmiyorum. O olgunluğa erişmeden gidersem zorlanırım baya. O yüzden çok önemsemiyorum şu anlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 5 Temmuz 2023; 1:57:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.