Şimdi Ara

Fırsat !! Sıfır gibi Cowon O2 32 GB Siyah PMP + Orjinal kılıf 350 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cowon 32gb o2 3-4 aylık az kullanılmış durumda. Orjinal kılıfıyla kullanıldı. Tüm kutu ve içeriği de eksiksiz durumda. Sıfır ayarında alıcaksınız. Herhangi bir problemi yoktur. Özellikler ve fiyat için

fiyat içinhttp://www.amazon.com/Cowon-Video-MP3-Player-Black/dp/B001ISK6HK

özellik içinwww.cowonglobal.com

bakabilirsiniz. En ucuz amazonda var. 240 $ civarı yanında 30 $ değerinde kutuda olmayan orjinal kılıfını da veriyorum. Ben sadece 350 tlye vericem. Bu fiyata flash diskli 32 gb herhangi bir marka player bulmanız imkansız. Zaten bilen bilir Cowon ile çoğu formatı convert etmeden sadece cihaza kopyalayarak çalıştırabilirsiniz. Aynı şekilde altyazıları da videolara eklemekle uğraşmanıza gerek yok. Tek şarjla 7-8 saat film seyredebilir veya 15-18 saat müzik dinleyebilirsiniz. Creative ve İpod Touch bile O2 kadar ses ve görüntü formatı desteklemez ve şarjları O2 kadar gitmez. Yanlarında adaptör bile olmaz sadece bilgisayardan şarj etmeniz gerekir. O2de bu sorununuz da yok adaptörüyle heryerden şarj edin. Satma sebebime gelince cihazda radyo ve radyodan kayıt yok. O yüzden fazla alışamadım.

Pazarlık ve takas yok. PMye herzaman bakamıyorum. Ciddi alıcı arkadaşlar telefondan ulaşın lütfen.
    Tel : 0535 651 76 91
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.