Şimdi Ara

FIRSAT!! Satılık lg g2 ekranı kırık.fiyat 450TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaslar telefon resimde goruldugu gibidir calısır durumunda bir sıkıntı yok. Yaklasık 22 ay garantisi mevcuttu fakat garanti dışı kaldı.. Fiyat 450 lira. Ekranın büyük bir kısmında dokunmatik calısmıyor.

FIRSAT!! Satılık lg g2 ekranı kırık.fiyat 450TL FIRSAT!! Satılık lg g2 ekranı kırık.fiyat 450TL FIRSAT!! Satılık lg g2 ekranı kırık.fiyat 450TL FIRSAT!! Satılık lg g2 ekranı kırık.fiyat 450TL

Fiyat revize edildi.

Fiyatını 425TL ye düşürdüm.

Antalya / Manavgat da market işletiyorum. Dileyen burada elden teslim alabilir.

Satmaktan vazgeçmiştim, ancak gelen ekran da elimde parçalanınca tekrar satmaya karar verdim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (CenGizHan) -- 8 Haziran 2014; 11:02:32 >

• Kardesim 23 ay daha garantisi var. alan adam ekranı değiştirip aynı sekilde kullanacak. 1000 küsüre denk geliyor bence gayet makul. Yine de cüzi bir miktar indirim yapılabilir.
  • ekrani servisten dahi yaptirsan cihaz garanti disi kalicak bunu alicak olan bilsin yane o sekilde bakinca fiyatta biraz daha indirim yapmak gerek gibi
    gecmis olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten öyle mi? Ben öyle duymamıştım. Sadece garanti servisinde yapılırsa, garanti durumunun devam ettiğini duymuştum?
  • yok dostum buda servisler icin yeni moda oldu gecenlerde netcell ile tartistim bu yuzden adamlar piskin piskin isterseniz dava acin bizi alakadar etmez diyorlar birde... lumia 520mi dokunmatigi serviste yapildigi icin garantiden dusurdukleri icin 250liraya satmistim hem yaptirmaya cuvalla para veriyosun hemde garantiden duauruyorlar

• Şimdi mobiltel den bir arkadasımı aradım. Cihaz ne sekilde gelirse gelsin, buradan cıktıgında garanti devam eder dedi. Ama ona da guvenmeyip yarın garanti servisini arayıp soracağım. Sizin de tüketiçi haklarına şikayette bulunmanızı öneriyorum. İlgileneceklerini düşünüyorum
  • servis konusunda bi cok firman yeni moda olarak bu sekilde uygulama yapiyorlar hakli olduklari kisimda var tamamen teknik servisin insiyatifinde bi durum. ellerine dusurmesin allah kimseyi cok art niyetli davraniyorlar ins o sekilde olur yazik etmezler cihaza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ekran ücreti 400 500tl arası diye duymuştum bu da gerçekten cok fazla :/
  • evet serviste acaip yuksek ebaydan alip degistirsen cok cok daha uyguna geliyor ama garanti durumuna bakmak lazim garantiden dusurmiceklerinin twminatini almak lazim kelek atiyorlar fena oluyor yoksa

• Garanti dışı ustam geçmiş olsun

• öncelikle geçmiş olsun , hayırlı satışlar

ve evet 900-1000 tl civarında sağlam cihazlar satılmakta zaten bu durumda fiyat yüksek bencede alan kişi riske gircek ve riske girmeye değer bi fiyat olmalı,
    ekran değiştirtmek kolay ama orjinali gibi asla olmayacak sonuçta,
    yani benim daha ucuza yaptırma şansım var o halde bile makul gelmedi,
  • (CenGizHan) kullanıcısına yanıt
    cihaz satın alınmıştır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.