Şimdi Ara

FirmWare Update yararı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Philips Sa2110 var yeni aldım...FW versiyon 3.00
    Sanırım yanlış bakmadıysam 3.30 u çıkmış..

Update yapsam alette ne fark olur..Creative de radyo çıkmış süper olay,sanırım bunda olmaz ama farkı ne olacakdır..

Bide boş alan(şarkıları sildim) 960 küsür falan sanırım 40 mb ı kendine ayırıyor..

Yorum alalım,akşam çayla yazınız güzelce emi

• Varmı cevap dostlarım..
    Acil yardım
  • Bu işlem sonrasında cihaz bazı ek özellikler kazanır. Yazılımı yükseltince daha iyi özellikler ortaya çıkabilir.Radyo gizlenmiş ise yani donanımsal olarak var fakat yazılım ile gizlenmiş ise bu ortaya çıkar. Türkçe dil desteği var ise yeni yazılımda bu eklenebilir. ZVM aldığımda Türkçe menü ve Türkçe karakterler(ğ, ş,ç gibi) yoktu. Yazılım yükseltince bunlar sağlandı.

Ama bu yazılım yükseltme işlemi hassas iştir aman dikkat. Öncelikle güç kaynağı olan bir PC, veya en iyisi bir dizüstü kullanman önerilir. Yükseltme işlemi sırasında akım kesilirse cihaz geri döndürülemez şekilde arızalanır. Ayrıca doğru firmware olmalı. En iyisi cihazı üreten firmanın internet sitesinden indirmektir. Ayrıca bu işlemin nasıl yapıldığını kullanım kılavuzundan önceden okumakta ve öğrenmekte yarar var. Sağdan soldan bulacağın yazılımlara çok güvenme bence. Yeni yazılımın ne artılar sağlayacağı kendi sitesinde analtılr genelde.

• vuralkan @

Cdsindeki kurulum aracında bulunmaktadır..

3.20 çıktı,zaten Philips in sitesindede gördüm..Umarım sorun çıkmaz..Hadi başlayalım..
  • Başarıyla attım..3.20 ye yükseldir..

Hiç bişi değişmedi herşey aynı,hala 18 dil var ama Türkçe yok

Buldum farkı..Ses kalitesi..Önceki bir şarkı ile şimdiki attığım aynı şarkı arasındaki ses kaltesi çok farklı..Bak sevdim şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OlguN_ -- 21 Eylül 2007; 18:24:51 >
  • Başarmana sevindim. Türkçe olması için üreticinin bunu koyması lazım. Belki sonraki yazılımlarda o da olur.Arada bakıp yeni sürümleri yüklersin.

Ama en önemlisi güç kaynağı olan bir bilgisayarda yada dizüstü bir bilgisayarda yap bu işi. Yükseltme anında elektrik giderse cihaz elden çıkar. En çok buna dikkat etmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi firmware?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.