Şimdi Ara

Firmaların Hazır Sistem Satışları, Süreç, Sağlamlık, Teslimat Hakkında Bilgi Paylaşımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geng G kullanıcısına yanıt
    bugün kargoya vermelerini umuyorken daha iyi birşey oldu ve kargom eve geldi bile. her şey gayet sağlam bir şekilde paketlenmiş. kasa bildiğiniz üzere montajlı geliyor ayrıca bütün parçaların kutuları, vidaları, garanti belgesi vs. yanında geliyor. kasanın içindeki fanlar biraz gürültülü onun dışında her şey mükemmel. sipariş süreci şu şekilde;

    -pazartesi sipariş(Sinerji DCA1050ti (Asus) Ryzen 5 1500x-8GB-1TB-GTX1050ti + Philips 27 273V7QDSB-00 5ms 1920x1080 60Hz + Logitech G103 Gaming Klavye)
    -salı tedarik sürecinde
    -çarşamba sipariş hazırlanıyor
    -perşembe elimde.

    https://www.gamivo.com/product/windows-10-professional-oem
    buradaki linkten de windows 10 pro keyi satın aldım. piyasadaki en ucuz key bu.




  • resim kalitesi için kusura bakmayın elimdeki telefon ile bu kadar oluyor.
    Firmaların Hazır Sistem Satışları, Süreç, Sağlamlık, Teslimat Hakkında Bilgi Paylaşımı

    Firmaların Hazır Sistem Satışları, Süreç, Sağlamlık, Teslimat Hakkında Bilgi Paylaşımı

    Firmaların Hazır Sistem Satışları, Süreç, Sağlamlık, Teslimat Hakkında Bilgi Paylaşımı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TekilBey

    Sistemi bf1, FIFA 18 vb. Oyunlarda test etme şansınız oldu mu? Kaç FPS alıyor ve hangi ayarlarda?

    Hafta sonu test edeceğiz, Pazartesi günü yazarım bununla ilgili, videoda çekebiliriz. Bu Fifa 18'i nereden yükleyebiliriz ya da en ucuza nereden satın alırız?

    Bilen arkadaşlar, yardımlarınızı rica edeceğim.
  • Miraçdemir;

    Hayırlı olsun, güle güle kullan. Sinerji Bilgisayar bence tam not aldı teslimat sürecinde, üründe herhangi bir sıkıntı olduğunda firmanın takındığı tavır, sorunu ne kadar sürede çözdüğü ve size olan tavrı da çok önemli, bu durumda olan bir arkadaşımız var ise buradan yazabilir ya da konu açabilir.

    Diğer firmalar ile ilgili de bu başlık kullanılabilir ya da konu açabilirsiniz, firmalar sosyal medyayı reklam için kullanıyorlarsa bizler de yaşadıklarımızı, olumlu olumsuz kullanabilmeliyiz.

    Sosyal medyanın gücünü kullanalım, ben de başlığı değiştiriyorum şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TekilBey


    quote:

    Orijinalden alıntı: geng

    Arkadaşlar bana uygun fiyatlı oyuncu klavyesi ile mouse tavsiye eder misin ? Pahalı bir ürün değil, fiyat performans oranı yüksek bir tavsiye istiyorum, en düşük fiyatla oyunlarda en yüksek seviyeyi alacağım bir ürün yani ?





    Klavye

    http://www.hepsiburada.com/bloody-b120-turbo-kablolu-led-aydinlatmali-siyah-oyuncu-klavye-pm-bd801117





    Mouse Logitech g300s kullandığım bir ürün mouse

    https://www.gameekstra.com/Corsair-K55-Turkce-RGB-Gaming-Klavye,PR-7868.html

    Pweck5 bir kaç klavye tavsiye etti,içlerinden bu ürünü aldım 225 TL'ye , farklı bir linkten. 225 TL klavyeye nasıl verdim, hala inanamıyorum.

    Evde basit kablolu bir klavye var, bu da yarın öğleden sonra elime gelir, ikisini de kıyaslayacağım, bakalım ne kadar fark var, uygulamalı göreceğim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkMallet

    Düşük bütçeye uygun ürünler arıyorsanız "Oyuncu Ekipmanı" kategorisinde aramamanız gerekir. Düşük bütçede neredeyse çoğu klavye aynı. Mouse olarak da tutuş biçimine göre seçmelisiniz alacağınızı. Mouse olarak Corsair Harpoon öneririm elinize olursa.

    http://www.hepsiburada.com/steelseries-rival-100-optik-beyaz-oyuncu-mouse-ssm62335-pm-bd804584

    Bunu aldım 129 TL'ye farklı bir linkten, 129 TL'de mouse'a vermek hiç kolay olmadı, yarın öğleden sonra gelsin, paylaşırım düşüncelerimi, Pazartesi yazarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

    Bu firmayla bir alakam yoktur ancak yiğidin hakkını yiğide teslim et demişler. Ben de kendilerinden alışveriş yaptım ilk alışverişimdi ve gördüğüm ilgi alaka sebebiyle bundan sonraki bilgisayar alışverişlerim için tercih ettiğim tek firma oldu. Çevremdeki insanları da oraya yönlendiriyorum artık bu tarz profesyonel çalışan firmalar artmalı ki amatörce çalışan tekel olmuş firmaların eline düşmeyelim kullanıcılar olarak.

    Aslında amacım bu firmayı ön plana çıkarmak değildi konuyu açarken, forumda Teknobiyotik, İtopya ve Sinerjinin acaip reklamı dönüyordu ama TESLİMAT, SÜREÇ VE GÜVENİLİRLİK konusunda hiç bilgi yoktu, eminim ki bu teknoloji firmaları da bu forumu takip ediyorlardır ki normali budur, müşteri geri dönüşü, pazarlama, memnuniyet, piyasayı takip , müşteri portföyü hakkında firma bilgi sahibi olur.

    Bu firmalar nasıl ki sosyal medyanın gücünü kullanıyorlar dolaylı reklam aracılığıyla, biz tüketiciler de sosyal medyanın gücünü kullanmalıyız, yaşadığımız şeyleri olumlu olumsuz paylaşmalıyız, bu da müşterinin elini güçlendirir, iki taraf da kazançlı çıkar.

    Lütfen firma farketmeksizin Görüşlerinizi Paylaşın, bu konuyu okuyan herkes yararlansın ya dakonu açın, TEŞEKKÜRLER.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukcCc

    https://eksisozluk.com/sinerji-gen-tr--4580616?p=2&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    Bende sistem toplama arefesindeyim ve sinerjinin fiyatlarının uygun olmasından dolayı ordan toplayacaktım fakat geçen forumda birisi yukarıdaki linki atmış ve herkesi uyarmış. Şimdi sizden memnuniyet mesajı görünce sormak istedim. Ne anlamda memnun kaldınız? Memnun kalmadığınız herhangi birşey oldu mu?

    Paketleme kusursuz, yiğidin hakkını yiğide teslim etmek lazım, teslimat hızlı, Pazartesi ödeme yaptık, Perşembe teslim aldık, hazır sistemde 3-4 günlük süre yeterince hızlıdır.

    İşte burayı da ben de okudum, kafam karıştı, bu yüzden bu konuyu açtım, bu başlıkta şunu gördük; Müşteriyi telefonda bekletmeme, Hızlı Teslimat, paketleme ve temiz ürün gönderme konusunda Sinerji çok iyi, diğer firmaları bilmediğim, bilmediğimiz için yorum yazamıyoruz.

    Ancak sorun olduğunda Sinerji ve diğerleri nasıl bir tutum ve davranış sergiliyor, sorunu ne kadar sürede çözüyor, müşteriyi oyalıyor mu, mağdur ediyor mu, ya da makul ölçüler içinde sorunu iyiniyet çerçevesinde çözüyor mu, bunu bilmiyoruz, o yüzden yorumlarınızı yazarsanız herkes istifade eder, bilgi sahibi olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukcCc

    https://eksisozluk.com/sinerji-gen-tr--4580616?p=2&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    Bende sistem toplama arefesindeyim ve sinerjinin fiyatlarının uygun olmasından dolayı ordan toplayacaktım fakat geçen forumda birisi yukarıdaki linki atmış ve herkesi uyarmış. Şimdi sizden memnuniyet mesajı görünce sormak istedim. Ne anlamda memnun kaldınız? Memnun kalmadığınız herhangi birşey oldu mu?

    Hocam ben bu firmayı ilk olarak facebooktaki bir grupta duydum. Grubun sponsorluğunu yapıyorlarmış epey bir referansları vardı. Sonra sitesine baktım piyasaya göre iyiydi fiyatları.adresini bulup mağazalarına gittim ancak çok büyük bir yer değildi.(başka mağazası var mı bilmiyorum ben altunizadedeki mağazaya gittim) arka taraf depo gibi bir yer, yönetim ofisi, montaj ofisi gibi yerler var. Neyse siparişimi verdim ki biraz fazlacaydı keşke önceden haber verseydiniz anca yarın alırsınız dediler. Ben de uzaktan geldiğimi söyleyince siz biraz dolaşıp gelin dediler. Aradan birkaç saat geçince de arayıp hazırladık dediler kalktım gittim teslim almaya. Her kasa kutulu, kapalı, yanında parçaların kutuları ile birlikte paketlenmişti. Arabaya yüklememe de yardım ettiler mecbur olmadıkları ve o an mağaza yoğun olduğu halde, güzelce ağırladılar, güzelce uğurladılar.eve gelip paketleri kontrol ettim,eksiksizdi,sistemler sorunsuzdu en güzeli de yetiştirmek için baştan savma işçilik yapmamışlardı, kablolama, paketleme çok düzgündü.benim tecrübem böyle oldu bu firmayla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bilgisayarın Fifa 18 performansı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 21 Ocak 2018; 22:14:9 >
  • Bu da biraz daha yakın çekim. Playstation değil, ekranın büyüklüğü sizi aldatmasın, kasayı 55 inç tv ye taktık, oyunu bilgisayardan oynadık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 21 Ocak 2018; 22:26:24 >
  • Corsair K55 klavyeyi yakın çekim yaptım, klavye gerçekten çok güzel, 225 TL verilir mi diyordum, verilir, oyun için alacaksanız verilir.

    Netspeed 2015 performansı bilgisayarın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 21 Ocak 2018; 22:18:46 >
  • Bu da Gta V performansımız, bütün ayarları Ultra yaptık, ekran kartını sadece 1 gb kullandı, bilgisayar her oyunu rahatlıkla oynadı.

  • Arkadaşlar, bir de Battlefield 1 var, ona video çekemedim, ama dediğim gibi her oyunu rahatlıkla oynadık.

    Corsair K55 klavyeyi çok beğendik, kesinlikle tavsiye ederim, faremiz kargodan gelmedi, yarın gelecek sanırım Rival 100 almıştık, ancak 19 TL'lik fare fazlasıyla yeterli geldi bize, bakalım yarın gelsin, onu da deneyelim, düşüncelerimizi yazarız.

    Sonuç olarak bu özellikteki bir kasa ile rahatlıkla her oyunu oynayabiliyorsunuz en yüksek ayarlarda.
  • http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs1030-asus-i3-7100-8gb-1tb-gt1030-pmu406105

    bu fiyata bu sistem nasıl arkadaslar getirtmek istiyorum
  • Benim anlayamadığım bir şey var. Ben de sinerjiden hazır sistem almaya niyetlenmiştim. Sinerji yi biraz araştırdım ve "açılmış-onarılmış-kullanılmış" ürün sattıkları hakkındaki şikayetleri gördüm. Sonra aradım kurulumunu kendim yapmak istiyorum, kutuları açmadan gönderebilir misiniz dedim; o şekilde gönderemiyoruz dediler ve sebebini söylemediler.
    Bunun mantıklı bir açıklaması yok bence. Ürün bozuk çıksa garantiye ben gönderirim zaten. Kuru kuru kötülemek istemiyorum ama insan şüpheleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoman -- 8 Şubat 2018; 1:43:12 >
  • Whoman kullanıcısına yanıt
    http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dca1050ti-asus-ryzen-5-8gb-1tb-gtx1050ti-pmu405152

    bu linkte sık sorulan sorulara girin orda göreceksiniz hocam aşağıdaki soru ve cevabı

    S : Ürünler tamamen sıfır mı? Ayrıca kasa teslim edilirken tamamen jelatinleri sökülmemiş bir şekilde mi veriliyor?
    C : Tüm ürünler sıfırdır efendim. jelatinli bölümlere dokunulmamaktadır.
  • TEKLER kullanıcısına yanıt
    Bu piyasada ona da şükür diyeceksin, tek fanlıyı da bulamayanlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 8 Şubat 2018; 13:27:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasayı toplarken jelatinleri sökmüyorlarsa orası ayrı sıkıntı.
    Ben emin olmak için kendim toplamak istiyorum yoksa nereden bileceğim kutu daha önce açılmış mı açılmamış mı?
    Bak aynı yerde şu yazıyor:
    S : bunu satın alsak toplamadn gönderme imkanınız varmı ben toplamak istiyorumda
    C : Maalesef hazır sistemler size montajlı bir şekil de gelir




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.