Şimdi Ara

Fırlama olmak mı ? ciddi olmakmı daha iyidir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
6.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar size bir dost tavsiyesi asla basit insanlarla gereksiz polemiklere girmeyin herzaman farklı olun ve bilmediğiniz konularda çok konuşmayın...
  • zamanla herkes ortayı tutturmak gerektiğini anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Seni biri ezince onu daha fazla ezeceksin.. Çok konuşmayacaksın ama içinden o an söylemek istediğini de söyleyeceksin.. Bugün Almanca hocası ciddi kelimesiyle ilgili ismim geçen bir cümle yazdı.. Demekki böyle olunca çevrende seni böyle tanıyor..

læ sen herşeyin farkında olan ergen çocuk dğeilmisin..Ne oldu şenşatrak dönemlerin bitti mi.

Geçen sene demişti kızlar beni çok beğeniyor filan sonra nasıl diye resim koymuş kaç sayfa makara geçilmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

Arkadşlar okulda fırlama bi tip olmak mı daha iyidir yoksa sakin ve cidd ibiri olmak mı ? Hangi davranış ile ben değilde başkaları bana sokulmaya ve arkadaş olmaya çalışır ?

Ben biraz fırlamayım , ama en iyi arkadaşım benimle gelmiyor heryere , ben onunla gidiyorum. Diğer çocuklarda o arkadaşımla konuşmak istiyor hep ama çocuk ciddi birisi.

Acaba nasıl davranırsak daha iyi olur ?

yerine göre fırlama yerine göre ciddi... ama genel halin sakinlik olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Yaş 25 i geçtiyse fırlamalık embesillik gibi görünür. Daha genç isen problem yok , ama cool olmak en iyisi.

o cool olmakta yanlızlığa eşittir abi... ben 5 senedir cool dediğin tarzda sakin insanım ama kızlar çok bişey görmezler ilk bakışta ancak birisini çok pis bi şekilde acımadan döversen prim yapar o ben bir kere kavga ettim o sayede 3 yılım rahat geçti o cool dediğin tarzda ama ileride iş gören birşeydir tabi cool olmay tembel olmak ile karıştırmassanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

quote:

Orijinalden alıntı: HimuraKen

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Seni biri ezince onu daha fazla ezeceksin.. Çok konuşmayacaksın ama içinden o an söylemek istediğini de söyleyeceksin.. Bugün Almanca hocası ciddi kelimesiyle ilgili ismim geçen bir cümle yazdı.. Demekki böyle olunca çevrende seni böyle tanıyor..

læ sen herşeyin farkında olan ergen çocuk dğeilmisin..Ne oldu şenşatrak dönemlerin bitti mi.

Geçen sene demişti kızlar beni çok beğeniyor filan sonra nasıl diye resim koymuş kaç sayfa makara geçilmişti

Elemanın nefsi nasıl okşandıysa almanca öğretmeni benim adımı ciddiyet geçen cümle içinde kullandı diyor..
    komik olmayalım arkadaşlar.

• Yerine göre içindeki sesi dinle
  • kendin olmak daha iyidir
  • Sen şimdiki huyun nasıl ise öyle takılmaya devam et ne fırlama nede ciddi yanlız en iyi arkadaşını örnek al istersen belki daha iyi düzelebilirsin diyorum ama şimdiki huyunda devam et sonra olmazsa en iyi dediğin arkadaşını al karşına güzelce konuşun vs niye her yere gelmiyorsun falan filan ne bilim davranış yönünde konuşun birşeyler üretin veya tartışın ama herşeden önemli olan Dostluk ve yakın arkadaşlık önemli.

Ama tek şunu diyorum önemli olan senin kendi kişiliğinde devam etmen yerine göre takıl yeterlidir fırlama olursan zaten sana serseri,abazan vs herşey diyebilirler ama çok ciddi biri olursan zaten bu sefer süzme olursun sürekli ezerler ama sen genede kendi kşiiliğine göre takılmaya devam et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 27 Mayıs 2010; 22:09:13 >
  • ya içinden nasıl geliyosa öyle davran ki yanına gelen arkadaşların gerçek arkadaşın olsun. Hem de ne fırlama ne de ciddi olucam diye kendini kasmasın kimse çok aptal görünüyolar
  • Ne olursan ol kendin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Kendin ol

Adam haklı beyler
  • Kimsen o'sun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Mesele Adam Olmak,
    Mesele Erkek Olmak,
    Yiğenn

Saglam basican bu hayatta
    Saglam gidicen bu hayatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi olmak.
  • Eğer gızları etkileme amacıyla sorduysan,
    ciddi ve gizemli görün herkes seni merak etsin arada kaliteli, efsane espriler yapabilirsen tamamdır.
    Denedim.Sonuç başarılı.Tabi kişiden kişiye değişebilir.Bazıları kuul olmayı kaşlarını çatıp siyah giyip, saçları dağınık halde çantanın tek kolunu takmış halde sınıfa girmek sanıyor.

Aslında birazda öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğal ol yeter
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.