Şimdi Ara

Fırın Tavisye edecek olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Fırın almak istiyorum fakat kafamda bir tane model var Siemen 746515T bunu almayı düşünüyorum

Aradığım özellikler;
    -Mümkünse İnox olsun yoksa gri - gümüş
    - Kendi kendine temzileme özelliği olsun
    - Döküm ocak ızgarası olsun
    - Dijital saatli olsun
    - fiyat olarak da 1350 TL. yi geçmesin nede olsa daha Davlumbaz alacam :(

• Bir Fırın tavsiye edecek yokmu arkadaşlar

Birde bunun için Davlumbaz da lazım, ama davlumbaz dolabın içine girecek ve kızaklı( ve çekmeli )tip olsun istiyorum
  • Siemens HM746515T kullanıyorum tavsiye ederim...

Sanırım tam da dediğin fiyattan edinmiştim aylar önce, ama DÜĞÜN SEZONU itibariyle aynı fiyattan veriyolardır...
  • Fiyat olarak ucuzladı galiba

DAmlumbaz tavsiyen vardırmıdırdır
  • Ankastre bilgim çok az üzgünüm...

Bence fırını içine sinerek al, yani f/p olarak belli olan ürünlerden biri, diğer kalem ürünlerin belirsizliğine ver araştırma eforunu...
  • @byi

http://www.boschpark.com/bosch/hgv746455t-multifonksiyonel-turbo-asinifi-metal-firin-p-148.html

şu ürünü incelemeni tavsiye ederim, fırının pişirme özelliği, görsel güzelliği ve fiyatıda kategorisine göre uygundur.

Hayırlsı olsun.
  • bu Fırının kendini temizleme özelliği yok galiba baktım göremedim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

bu Fırının kendini temizleme özelliği yok galiba baktım göremedim?

sadece arka duvarı temizleme özelliği mevcut, zaten bildiğim kadarıyla tam boy ocaklı fırınlarda tam kapasite temizleme özelliği hiçbir markada yok. bu fırının yan duvarları askılı raf sistemi olduğu için tak çıkar yapılabilir ve kolayca her yeri temizlenebilir. Saygılar.
  • Siemens daha bi estetik duruyor bu fırına göre
  • Perşembe günü siemens bayisinsen 746515 modelini 1300 TL nakite aldım arkadaşlar!
    Daha kurdurma şansım olmadı.

Siemenslerde 3+4 yıl garanti olayı var, fakat bu turbo fırının hareketli parçası fazla olmadığından dolayı benim fikrim kolay
    kolay arıza yapacağını sanmıyorum vede adamlar 60 TL ye 4 yıl daha garanti veriyorlarsa demekki ürünlerine güveniyorlar
    bu yüzdendir ki ben Turbo fırın için +4 yıl garanti yaptırmayı düşünmüyorum sizler ne dersiniz arkadaşlar.

Bulaşık ve çamaşır makinesi için kesinlikle yaptıracam +4 yıl garantiyi ama daha almadım
  • Arkadaşlar Fırın geldi ancak benim satın aldığım HM746515 modeli yerine bana

HR 746545 modelini getirmişler!
    Şimdi bu iki modelden hangisi daha iyi, ben 515 modelinde kendi kendini temizleme özelliği olduğunu biliyorum ve üzerinde de bu tuş vardı mağaza baktığımda ama gelen üründe böyle bir özellik göremedim ben.

Benim Turbo Fırında aradığım özellikler
    Döküm ızgara
    Cam yüzey
    Kendi kendini temizleme özelliği

Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

Edit: HM746515 Model fırını getirdiler istediğim modele kavuştum. Doğal gaz kapalı olduğu için sonra kurduracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byi -- 1 Haziran 2010; 23:33:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.