Arkadaşlar şu Thrall kurtarma questlerini yaptım 365 ilvl back hediye olan quest ancak firelands daily başlangıcı olan questi Ysere vermiyor.Daily questlerin olduğu Hjyal deki elemanlarda vermiyor.Napmam lazım Hyjal deki normal leveling questleri yapmamıştım.Onları mı yapmam lazım.Bu arada Guardians of Hyjal a friendly durumdayım.
4 tane hyjal bosunu kurtarma görevi vardi tam hatirlamıyorum horde warchief ally hero dan board dan aliniyor görev eger molten front günlüklerinden bahsediyorsan
bence o questlere hiç başlama bile.Ben hiç bu kadar gereksiz mantıksız daily serisi görmedim.1 ay sürüyor o dailyleri tamamen bitirmesi ve çok sıkıcı ve bir sürü bug var questlerde.
Gercekten asiri uzun suruyor. Sonunda guzel itemler de dusmuyor, butun classlari bilemiyorum tabi
bütün hepsini bitirdikten sonra eline sağlam bir item geçmiyor.... birde görev yaparken daracık alan... bir yandan pvp bir yandan quest yapıyorsun... yemin ediyorum Burning crusade yi iyice özlemeye başladım.....
Guardinas of the Hyjal: Call of the ancients bu questi yapman gerekiyor hyjaldeki 4 bossa yardım edeceksin bitirmen için 80 üzeri quest yapacaksın diye hatırlıyorum rewardlara gelince clasıına göre değişir ama toplamda 3 tane 365 lvl item alacaksın trinket,ring ve classına göre değişen başka bir item engineer yada BS ise 365 ilvl recipeler veren bir vendor da açılıyor
görevler cok uzun ve arkadasında dedigi gibi ise yarar bi item yok bs recipes lerini felan almak ıcın yapicalksan kas derimde itemler icin ugrasma zaten 1 ay sonra felan 4.3 cikar hc lerde 365 ilvl olacak gereksiz yere kasmis olursun