Şimdi Ara

firefoxta sık kullanılanlar klasörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yer imleri diye geçiyo firefoxta.ama klasör olarak nerede olduğunu bulamıyorum ve onlarca adres kaydetmiştim 1 hafta PCyi kullanmadım açtığımda silinmişti hepsi nereye gider bunlar?

• Eğer ayarlarda En son kaydetme şu kadar gün önce girdiğim sayfaları kayıtlı tut seçeneğine şu yerine 7'den az bir rakam yazıyorsa gayet normaldir, ayrıca cookieler de silinmiş olabilir
  • sık kullanılanlarında mı günü var?eklersin kalır öyle.silinirse cookiler felan silinmezmi sadece?
  • Girdiğin sayfalar silindiğine göre onlar da silinir diye düşündüm.
  • sistem geri yükleme yap belki geri gelir
  • 3-5 tane sık kullanılan sayfası için sistem geri almaya değer diyorsan şu anda bu tek çare gibi görünüyor
  • Sık kullanılanların (favorites) gün limiti yoktur.

Büyük ihtimalle ekstra profil oluşturulmuştur, bazen oluyor. Çalıştır'a firefox.exe -profile yazıp çalıştırırsan (firefox kapalıyken tabi) karşına gelen ekrandan eski profil şeçimi yap. Büyük ihtimalle düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka bişey vardır sık kullanılanlar sen silmeden silinmez yoksa sen sık kullanılanları elinle silme yanlışlıkla acaba
  • ctrl+h basarsan cıkacaktır ardından mozzllanın eklentiler sayfasında bunun la ilgili eklentileri mevcut turkcesini istersen eklantilerin turkce acıklamalarıhttp://mozilla.org.tr/ sayfasından ulasabılırsın
  • Arkadaşım

C:\Documents and Settings\"Kullanıcı adı"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\b0wacing.default klasöründe göreceksin bookmarksbackup diye geçer..Kullanıcı adı kısımı sende hali ile farklı olacak..O klasörün yedeğini sağlan bi yere alırsan format bile atsat yedeğini aldığın yerden copy past yaparsın geri gelir..Bu arada neden silindiler bilemeyecem..İE ile bir uyumsuzluk olabilir yada sen yanlışlıkla silmişsindir..
  • C:\Documents and Settings\xxxxxxx\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\kelajb16.default\bookmarkbackups\bookmarks-2006-07-17.html

şeklinde bulabilirsin

not: görünümden gizli dosyaları göster açacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 17 Temmuz 2006; 17:06:35 >
  • eywallah buldum.son bi sorun kaldı,adresler bi sayfada gözüküyo yani yukarda yer imlerini tıklayınca halen orda gözükmüyo.tekrar yer imlerine nasıl atıcam bunları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.