Şimdi Ara

Firefox Youtube ekranı ve Videoları sorunu, Çözüldü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firefox'da internet videolarımı seyredemiyorum. Youtube kanalına girdiğimde önceden videoları seyredemiyordum firefox'u tekrar kurup flash playeri güncelledim bu sefer sayfa da açılmıyor!

Oysa aynı bilgisayarda Chrome yüklü ve o ne video açmada ne de yotube sayfasında bir sorun yaşamıyor!

Sizce sorunun kaynağı nedir?

İnternetten DNS ayarları filan diyorlar ama böyle olsa diğer internet gezgini de aynı sorunu yaşardı.

Donanımhaber videoları da açılmıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 22 Ekim 2014; 11:58:00 >

• Kimse bilmiyor mu cevabı?

• http://forum.donanimhaber.com/m_98310506/tm.htm
    Aynı sorun bende de vardı youtube değil ama başka sitelerde oldu. Şimdi kendi kendine düzeldi. Fakat ie'de sorun devam ediyor.
  • rx7enes R kullanıcısına yanıt
    Sorunun kaynağını buldum. Benim anlamadığım koskoca Donanımhaber'de tek bir insan kalmamış bunun çaresini bilecek ona üzüldüm. Demek ki teknolojik olarak fena halde dipteyiz...

Sorunun çözümü ayrıca yeni sayfalar açılırken sitelerin de açılmamasına neden olan DNS ayarları ile ilgili.

Denetim masasından ağ bağlantı ayarlarına girip DNS ayarlarında aşağıdaki gibi rakamlar uygularsanız her şey normale dönüyor.
    DNS ayarlarında bu rakamlar kullanılacak:

8 8 8 8

8 8 4 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 22 Ekim 2014; 11:50:50 >

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Sorun DNS ayarları ise ayarları değiştirmeden önce Chrome nasıl açıyordu.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    DNS ayarlarını yapmak için baktığımda orada hiç bir rakam yoktu, DNS ayarları rakamsızdı. Zaten internet programlarım belli başlı internet sitelerine giriyordu, facebook, google filan. Aslında gittikçe bütün siteler açılmamaya başladı, ilk önce Youtube videoları, sonra sayfası derken iş aldı başını gitti.

Muhtemelen bir virüs daha önce DNS ayarları vardı ve onları silmiş de olabilir tam emin değilim DNS ayarları neydi!
  • Problemin olduğu zamanlar dns ayarları vs denemişitim. ve aynı dns ayarlarıyla masaüstü bilgisayarımda girmiyor, dizüstü bilgisayarında sorunsuz giriyordu.
    Şimdi hiç bir ayar değiştirmeme rağmen sorunlu olan firefox ve ie de açılmayan sayfalar , firefoxta açılmaya başladı ama ie'de hala açılmıyor. Dns ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bendce DNS ayarlarımı değiştirdiğim anda problem çözüldü. Yoksa virüsten olabileceğini düşünüyordum ama her tür taramaya rağmen sorun devam etmişti.
  • aynı sorun formattan sonra bendede var. firefoxda bideolar açılmıyor. flash güncel. ama chrome-yandex-ie de açılıyor.

dns ile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

aynı sorun formattan sonra bendede var. firefoxda bideolar açılmıyor. flash güncel. ama chrome-yandex-ie de açılıyor.

dns ile alakası yok.

Flash videoda sağ tıklayıp "Ayarlar"ı seçin. Görüntü kısmında "Donanım hızlandırma özelliğini etkinleştir" yazısının solundaki checki kaldırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.