Şimdi Ara

Firefox yer imleri çubuğu boş gözükmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar Canlar Ciğerler.

    Bi eklenti sorunu sebebiyle firefox u silip tekrar yüklemem gerekti. Sonrasında yer imlerim gözükmüyor çubuk üzerinde. verilerimin hepsiyi içe aktardım tabiki. sayfanın kendisine girince yer imleri arasında gözüküyor. Fakat yer imleri araç çubuğu açık olmasına rağmen yer imleri bu çubuk üzerinde yada farklı herhangi bir yerde görünmüyor. Çözüm için desteğinizi bekliyorum :(



  • Tüm yer imlerini göster dediğinizde alttaki resimdeki gibi bir ekran çıkar. Sizin yer imleriniz sanırım "Yer imleri menüsü" yazan yere tıkladığınızda sağ tarafta görünüyordur. Eğer böyleyse sağdakilerin hepsini seçerek kopyalayın sonra bir üstteki "Yer imleri araç çubuğu" na tıklayın. Sağ taraftaki boş olan alana yapıştırın. Bu şekilde hallolması lazım.


    Firefox yer imleri çubuğu boş gözükmesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 7 Mayıs 2018; 16:14:2 >




  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    sayfayı yer imlerine kayıt ettiğim halde (ki sayfanın yanındaki yıldızda mavi gözüküyor ) tüm yer imlerini göster dediğimde boş gözüküyor tablo. kayıt ediyor ama gösteremiyor gibi bir sorun var anlayamadım doğrusu :( belirttiğiniz yerlerin hepsini kontrol ettim. tarayıcıyı tamamen kaldırıp tekrar kurdum aynı durum devam ediyor.

    Firefox yer imleri çubuğu boş gözükmesi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.