Şimdi Ara

FIREFOX YAVAŞ DİYENLER !!; RELEASE/BETA/AURORA/NIGHTLY - TURBO ŞARJ.. :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.026
Cevap
63
Favori
173.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flash olan şeylerde donuyor Mozilla bu sorunu anlamadım. Mozilladan memnunum ama bu sorun neden oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Hocam yanlış anlama şimdi, dediğin yerde evet o button var. Fakat ona basınca bir yere kaybolmuyor ki. Sadece hafizadaki kullanılmayan kısımları atıyor. Button orda duruyor. Olay eğer buysa durum böyle. Yok siz button'a basınca değişen değerleri geri getirmeye çalışıyorsanız onlar biryerden ayarlanan bişey değil. Sadece firefox un o an kullandığı belleğin dökümünden ibaret. Her açtığınızda veya tab sayısına göre sürekli değişir orası.

Yok : alınmam : ama üstad bildiklerimden biri memoryfox yerine bunu yapın demişti bir ara, ram sorunum yok, oyunda bilmem, sadece firefoxu ie9dan daha hızlı hale getirmeye çalışıyorum ama başaramadım...
    Teşekkür ederim cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 19 Ocak 2012; 8:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

flash olan şeylerde donuyor Mozilla bu sorunu anlamadım. Mozilladan memnunum ama bu sorun neden oluyor?

Açarsanız yardımcı olalım, bizde bir sorun yok çünkü
  • quote:

quote:

flash olan şeylerde donuyor Mozilla bu sorunu anlamadım. Mozilladan memnunum ama bu sorun neden oluyor?

Flash olan şeyler ne olabilir mesela Video veya reklammı canınızı sıkan..?
  • Bir sorunum var agalar bu videoların içine mecburu yüklenen reklamlar oluyor bunları nasıl engelleyebiliriz ..
  • **** ile engellenebilecek öğeleri göster de şüpheli gördüklerini engelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahLimm

quote:

quote:

Flash olan şeyler ne olabilir mesela Video veya reklammı canınızı sıkan..?

Hocam mesela Youtubedan video açıp sitelerde gezmeye kalkıyorsun sitelere girişte donmalar oluyor , betiği durdur uyarısı falan çıkıyor.

facebookta keza videolarda donma oluyor.

• En baştaki ayarları yapın, flash player ın güncel olup olmadığını kontrol edin. Kullandığınız başka bir eklenti de bu duruma yol açıyor olabilir. Mesela 1 ay evveline kadar easy youtube downloader kullanıyordum, sonra baktım ki bomboş tek bir sekme açıkken bile %10 a yakın cpu kullanıyordu firefox sırf bu eklenti yüzünden. Onu kaldırdım yerine download helper yükledim sorun çözüldü. Dediklerimi yaptıktan sonra bir de eklentilerinizi pasif yapıp öyle deneyin, eğer eklentidense anlaşılacaktır zaten.
  • quote:

Ben size bir soru sormak istiyorum.
    Örneğin bizim DH'de sağ tarafta ve üst taraflarda reklamlar var. Bu reklamların gelmesini engelleyebiliyor muyuz?
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

Ben size bir soru sormak istiyorum.
    Örneğin bizim DH'de sağ tarafta ve üst taraflarda reklamlar var. Bu reklamların gelmesini engelleyebiliyor muyuz?
    Teşekkür ederim.

Ben cevap vereyim dostum bunları engelleyebiliyoruz evet
    Öncelikle : Ad.block Element Hiding Helper eklentisini indiriniz daha sonra klavyenin kısa yol tuşlarıyla CRTL + SHİFT ( hemen üstündeki tuş oluyor )+S kombinasyonunu uygulayarak istediginiz kısımları engelleyebilirsiniz..
  • quote:

Ben cevap vereyim dostum bunları engelleyebiliyoruz evet
    Öncelikle : Ad.block Element Hiding Helper eklentisini indiriniz daha sonra klavyenin kısa yol tuşlarıyla CRTL + SHİFT ( hemen üstündeki tuş oluyor )+S kombinasyonunu uygulayarak istediginiz kısımları engelleyebilirsiniz..

Teşekkür ederim.
  • Yien gittik 2. sayfaya. :))
  • DH kelime reklamı engeleyemedim sadece.
  • İki msj yukarıda cevabı yazıyor lütfen dikkat
  • quote:

İki msj yukarıda cevabı yazıyor lütfen dikkat

ben de ondan bahsediyorum zaten
    herşeyi engelledim bi dh kelime reklamını engelleyemedim. süzgeçi paylaşır mısınız. tam engellicem kayboluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

herşeyi engelledim bi dh kelime reklamını engelleyemedim. süzgeçi paylaşır mısınız. tam engellicem kayboluyor :)

Dh kelime reklamı dediginiz hangisi oluyor verdigim eklentiyle istediginiz herşeyi bloklayabilirsiniz..
  • ekleme: element hiding helper kullanmaya yeni başladım. dh bu süzgeçlerle çok iyi oldu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

quote:

Dh kelime reklamı dediginiz hangisi oluyor verdigim eklentiyle istediginiz herşeyi bloklayabilirsiniz..

ya hani bazı kelimelerin altı çizili oluyo fareyle üstüne gelince "DH Kelime reklam" çıkıyo. ad.blocku devredışı bırakıp da bak görürsün hemen.

• Element hiding helper eklentisi ad.block birlikte çalışır sizde bu iki eklentide yüklümü.. ve tam olarak bir ss atarmısınız sorunu tam algılıyabilmek için..
  • quote:

Element hiding helper eklentisi ad.block birlikte çalışır sizde bu iki eklentide yüklümü.. ve tam olarak bir ss atarmısınız sorunu tam algılıyabilmek için..

yukardaki capsde ad.block eklentisinden bi görüntü zaten. demek istediğim tam olarak şu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v-s-l -- 22 Ocak 2012; 22:06:38 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.