Şimdi Ara

Firefox videoları açmıyor bir türlü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar web sitelerindeki videoları açmak istiyorum, ama firefoxta o videonun olduğu alan bembeyaz geliyor. Flash player son sürüm yüklü shockware son sürüm yüklü kodec paketleri bile yükle ama olmuyor, önceden oluyodu, format attım mozillayı kurdum böyle oldu.

http://d1204.hizliresim.com/w/b/49lx8.jpg

• ad-block kullanıyorsan o sitede devre dışı bırak.
  • Ayni sorun bendede olmustu oncelikde java ve adobe flash player'i guncellemenizi oneriyorum daha sonra ise

Firefox'u aciniz,yardim menusune tiklayiniz,acilan menuden firefox'u eklentisiz baslat ikonunu bulunuz ve tiklayiniz (yardim menusu icerisinde ustten 4.sirada olmasi lazim) bendeki ingilizce su sekilde yaziyor '' Restart with add-ons disabled...'' Turkcesi muhtemelen dogru, daha sonra firefox safe mode yani guvenli mode baslatin, karsiniza 5 tane bos kutucu olan bir menu cikacak once FIREFOX'DEKI SIK KULLANILANLARIN VEYA TEMEL BILGILERINIZIN kopyasini aliniz, daha sonra kutucuklari tek tek aktif hale getirip deneme yanilma yontemi ile videolarin acilip acilmadigini kontrol edinizki acilacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Arkadaşlar web sitelerindeki videoları açmak istiyorum, ama firefoxta o videonun olduğu alan bembeyaz geliyor. Flash player son sürüm yüklü shockware son sürüm yüklü kodec paketleri bile yükle ama olmuyor, önceden oluyodu, format attım mozillayı kurdum böyle oldu.

http://d1204.hizliresim.com/w/b/49lx8.jpg

Bu zamanda firefox mu kullanılır geç chrome hem hızlı hem daha güvenli

• arkadaşlar real player ı indirin. sonra firefoxu açın eklentiyi kurayımmı diyecek. kur diyin ve sorun ortadan kalksın. bizzat denedim ve yabancı sitelerde de önerilen ve işe yarayanı bu. iyi seyirler şimdiden.
  • Bu forumda bununla ilgili 3-4 başlık var. Hepsi birbirinden farklı kaynanktan doğan sorunlar ve çözümleri haliyle farklı bende de siyah ekran çıkıyor ses var görüntü yoktu.
    Çözdüm
    Araçlar
    Seçenekler
    Gelişmiş
    Mümkün olduğunda donanım ivmelenmesini kullan seçeneğindeki tiki kaldırın. Tarayıcıyı yeniden başlatın.

Açılmayan vine, gif, instagram videolarının hepsi sorunsuz açılıyor.
    6 aylık kanser bitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.