Bildirim
Firefox şifre hatırlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yukarı -
Emin değilim ama belki işine yarar. Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Çerezleri göster. Açılan pencereden sitenin adını bul ''çerezi sil'' i tıkla. -
Opera Kullan -
quote:
Orjinalden alıntı: ***Respect***
Emin değilim ama belki işine yarar. Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Çerezleri göster. Açılan pencereden sitenin adını bul ''çerezi sil'' i tıkla.
Maalesef parolamın hatırlanmasını istediğim sitenin çerezi yok orada .. -
Resimde okla gösterdiğim
seçenekler -> güvenlik -> parolalar bölümündeki ayrıcalıklar'a tıkla açılan pencerede hatırlanmasını istediğin siteyi kaldır.
-
BAR@N verdiğin bilgi benim de işime yarayacak haberim yoktu bundan, teşekkür ederim -
BAR@N o ayrıcalıklar bölümünde site görünmüyor. Daha önce de oradan denemiştim başka bir site için olmuştu. Ama bu sitenin ismi orada görünmüyor maalesef. Başka bir yolu var mı acaba elle ekleme vs gibi .. -
Olması lazımdı o şekilde ama... O zaman ayrıcalıklar bölümendeki herşeyi tamamen kaldırıp bir de öyle dene. Yine olmadı firefox u kaldırıp bilgisayarım/c/kullanıcı adın/documents and settings/aplication data/mozilla klasörünü sil ve yeniden kur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 7 Mart 2009; 18:37:27 > -
quote:
Orjinalden alıntı: BAR@N
Olması lazımdı o şekilde ama... O zaman ayrıcalıklar bölümendeki herşeyi tamamen kaldırıp bir de öyle dene. Yine olmadı firefox u kaldırıp bilgisayarım/c/kullanıcı adın/documents and settings/aplication data/mozilla klasörünü sil ve yeniden kur.
Tümünü kaldır deyince de olmadı. Firefoxda eklentilerim ve ayarlarım olduğu için kaldırıp tekrardan kurmakla uğraşmak istemiyorum. Yardımların için teşekkürler .. -
quote:
Orijinalden alıntı: denizkabuğu
Opera Kullan
Böyle şeylere hiç gerek yok firefoxa alıştıysa onu kullansın sen bunu yardımcı olmak için mi dedin ben anlayamadım ille bi yolu var yani niye öle dedin -
Arkadaşlar bu sorunu bende yaşıyordum uzun uğraşlardan sonra çözümü buldum. Belki hala ihtiyacı olan vardır.
Şöyle yapıyoruz:
Seçenekler>>Gizlilik>> Firefox- Özel ayarları kullanacak altında / her zaman gizli tarama modunu kullan seçeneğini işaretliyse kaldırıyoruz ve arama ve form geçmişini hatırla diyoruz.
Daha sonra kaydetmek istediğiniz şifreleri kaydediyoruz. Dilerseniz kayıtları bir kerede yapıp tekrar gizi tarama moduna geçebilirsiniz.
Bu çözüm bende işe yaradı dilerim sizin de işinize yarar... -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X