Şimdi Ara

Firefox Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son sürüm yüklü firefox'un, sorunum şu ki görev yöneticisinde plugin diye bir şey var, yanında Firefox yazıyor ve bu işlemciyi neredeyse yüzde 50 kullanıyor, ne olduğunu bilmiyorum, güncellemeyle bu hale geldi, sayfalar bile açılmıyor kasmaktan, bunu sonlandırıyorum tekrar açılıyor.

Ne yapmak lazım?

• Aleykumselam

Şuanda bende öyle bir şey görünmüyor.Tarayıcıyı sıfırlamayı denediniz mi(Documents and Settings bölümündeki özelleştirmeleri kaldırmak faydalı oluyor.)?
  • http://forum.shiftdelete.net/mozilla-firefox/349571-plugin-container-exe-kapanmiyor.html

Şurada epey yazılmış, bilgisayarı kastığını herkes yazmış, gerçi ben senelerdir kullanıyorum ilk kez başıma geldi böyle bir şey.
  • Plug in container a ben de gıcıktım ama çok faydasını gördüm;adobe flash gibi canavar kaynak kullanan plug in ler çökünce diğer çalışılan sayfalar kullanılabiliyor.
    Bundan 3 4 sürüm önce de kasma olayı vardı düzeltilmişti.
    virüs taraması+firefox sıfırlama işe yaramıyorsa,onlardan kaynaklanıyordur.Yakında düzeltirler.
  • myanemicnick kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah valla video açıyorum bilgisayar kilitleniyor, görev yöneticisinde kullanımı yüzde 80e varıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Safari sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Chrome Yenileme Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.