arkadşalar benim son sürüm firefox var.. çok pencere açınca örneğin 6-7-8 falan... bi kasılma takılma oluyo ama pc de değil.. sekmeleri seçemiyorum tıklıyorum ama o sekme açılmıyo .. birini kapatmazsam ssekmelerin diğerini göremiyorum asla... bu ve bunn gibi şeyler varmı sizde de ??
2. sorumsa.. firefox u hızlandırmak için ayar yapıyorum about:config yazıp.. fakat çoğu ayar.. default a dönüyo ayarlayıp çıkıp yeniden girdiğğim zaman neden oluyo bu sizce.. ilgilenirseniz sevinirimm
İkinci sorunu tam olarak algılayamadım ancak birincisi için daha çok öneri niteliğinde bir çözümüm var. Sekmeler arasında gezmek için CTRL + Tab kombinasyonunu kullanabilirsin. Ya da CTRL + [Sekme numarası] da olabilir. [Sekme numarası] ; görüntülemek istediğin sekmenin numarası (1,2,3...).. Umarım işini görür.. Bu arada şunu da söyleyeyim. Bu bahsettiğin yavaşlamanın nedeni daha çok flash gösterilen sayfalar oluyor. Senin de dediğin gibi eskiden ben de kapatıyordum. Ancak bu bahsettiğim tuş kombinasyonları sorunumu çözdü..
Not: Az önce Opera'ya geçtim. Opera üzerinden Firefox ile ilgili yazmak ilginç bir duygu :)
opera nasıl iyimi ??
bu arada 2. sorumu tekrar ediyim.. interneti hızlandırmak için firefoxda ayarlar yapılıyo tamam mı ?
boş bi firefox sayfası açıp.. internet sitesi yazılcak kısma about:config yazıyoruz.. sonra orda çıkan ayarları yapıyoruz.. mesela bilmem ne hızı 20000 ise bunu 50000 yapıyoruz vs.. bazılarınız bilir.. neyse ayarı yapıyorum.. kapatıyorum pencereyi.. bidahaki about:config yazıp açışımda ayarlarladığım bazı sayılar defaulta dönmüş oluyo .. ? yani bu yaptığım ayarlar olsa netim biraz daha hızlanıcak ama olmuyo ??
o eklenti nerde ya nasıl bulucam ben onu .. ? baktım siteye ama kategorilrde tonlarca şey var hangisinin içinde ?
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
o eklenti nerde ya nasıl bulucam ben onu .. ? baktım siteye ama kategorilrde tonlarca şey var hangisinin içinde ?
Konu açılmışken sorayım ben de... Opera'da mesela bir sayfayı görüntülerken bütün ögeleri alıyor ya... O tamamlandıktan sonra bir kaç saniyeliğine duraksıyor (donuyor). Ne önerirsiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme