Şimdi Ara

FIREFOX Gerçekleştirilen Eylemi Tekrarlama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mozilla Firefox Kullanırken, Herhangi Bir Form(Yazı Alanı) Doldurulduğunda ve Onaylama Bağlantısına(Submit) Tıklandığında; Bağlantı Zaman Aşımına Uğrar ve/veya Sayfa Yüklenemezse Eğer Aşağıda ki Gibi Bir Uyarıyla Karşılaşılıyor.
     FIREFOX Gerçekleştirilen Eylemi Tekrarlama?

Yeniden Dene Butonuna Basıldığında ise Karşımıza Bu İşlemi Onaylamamız veya İptal Etmemiz için PopUp Şeklinde Bir Pencere Çıkıyor.

Bu Pencere'de Yazan Uyarı;
    (Türkçe)
    quote:

Firefox uygulaması bu sayfayı göstermek için daha önce gerçekleştirilen eylemi (ör.
    arama emri ya da sipariş teyidi) tekrarlayacak olan bilgiyi yeniden göndermeli.

(İngilizce)
    quote:

To display this page, Firefox must send information that will repeat any action (such
    as a search or order confirmation) that was performed earlier.

Bu Pencerede Onay Butonuna Bastığımızda Yapmış Olduğumuz İşlemle İlgili Tüm Veriler(Yazdığınız Mesaj, Girdiğiniz Şifreler vs..) Karşımızda ki Sunucuya Tekrar Gönderiliyor.

Benim Bu Konuyla İlgili Çözmeye Çalıştığım, Ancak Çözemediğim Sorun Şu;

Gerçekleştirilen Eylemi Tekrarlama Olayını, Bağlantımız Sıfırlanmadığında da Kullanabilirmiyiz?
    Örneğin Anket Sitelerinde Captcha Kodunu Girip Oyumuzu Kullandıktan Sonra Gönder Butonuna Basıyoruz.
    Bu Yöntemle Tekrar Tekrar Captcha Girmeden Aynı Verileri Yeniden Göndermek Suretiyle Anketin Sonucunu Etkileyecek Serilikte Oy Verme Şansımız Var mıdır?
    (FLOOD, SPAM) Nasıl deniyorsa artık.
    Bu amaçla kullanma şansımız nedir?

Aramızda Konu Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşların Yardımlarını Önemle Rica Ediyorum.
    Şimdiden Teşekkürler

• Konu Güncel.
    Anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.