Şimdi Ara

Firefox DH Videolarını göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Donanımhaber videolarını firefox'ta izleyemiyorum.. En son sürüm flash playerı da yükledim.. Aynı şeyi yaşayan ve çözen oldumu acaba?? Neden olabilir??

• Bendede gözükmüyordu son günlerde o sayfadayken ad block plus ı kapat.O engelliyor.
  • Evet galiba sorun firefoxun Adblock Plus eklentisinden kaynaklanıyor.. Aşağıda resimdeki onay işaretlerini kaldırdığımda firefox videoyu oynatıyor yalnız reklamlarda ortaya çıkıyor.. Ben yinede bu onay işaretlerini kaldırmaktan yana değilim çünkü DH'te çok fazla reklam var ve eğer bu reklamları açarsam site yükleme süresi ciddi uzuyor.. Bu yüzden sadece video izleyeceğim zaman ie'yi açıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 11 Mart 2009; 20:22:38 >
  • bende ie7 firefox chrome hiç birinde çalışmıyor videolar, sadece reklamı izleyebiliyorum reklamdan sonraki video başlamıyor. sistem 64 bit xp sp3 flashın son sürümü.
  • videonun bulunduğu sayfayı açıp adblock simgesine sağ tıklayın. "engellenebilecek öğeleri göster" seçeneğini seçin. çıkan sayfada resimdeki yere sağ tıklayıp "süzgeci devre dışı bırak" seçeneğine tıklayın. muhtemelen sorununuz düzelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.