Şimdi Ara

firefox da temporary files

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet explorer da ziyaret ettiğimiz sitelerdeki her şey temp e kaydediliyor.ve istediğimiz zaman jpg,gif,swf... arattıkmı buluyoruz.save as e gerek kalmıyor..fakat firefox dosyaları olduğu gibi kaydetmiyor.başka isimlerle başka uzantıyla kaydediyor.mecbur save as yapmak zorunda kalıyorum.firefoxun da temporary klasörünü i e gibi kullanmanın bir yolu var mı?

• Birisi cevaplarsa bana email at bunu "cevap ver" demeden isaretleyemiyoruz heralde ?
  • haydi arkadaşlar yok mu bunun bir yolu? bir bilen yok mu?
  • benide uyuz ediyor firefox ben kaydediyom birdaha indirmeye falan kalkıyor resimleri film indiriyor ne yaptığı belli değil firefox u fıull kapatıyom iptal etmek için
  • bu firefox gerçketen güzel kullanışlı ve işleyttim isstemi için hafif bir tarayıcı ama ben tek sorun olarak bir web sayfasını kaydetmek istediğimde sayfayı tek bir dosya olarak değilde, bir tane esas açan dosya bir tanede içine resimleri ve flashları koyduğu dosya olarak yani toplamda iki dosya olarak kayıt ediyor ama explorer da "mht" uazantılı olarak bunların ikisini tek bir dosya olarak kaydediyor ve kalabalık yapmıyor...
    Bunun bir çözümü var mı acaba?
    Mehmet
  • eee yokmu cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.