Selam arkadaşlar , Benim firefox bu haftalarda saçmalamaya kasmaya özellikle flash uygulamarında kitlenmeye kadar gitmeye başladı , arkadaşıma söyledim chorme'a mı geçsem diye olm aurora yüklesene dedi, yükledim yüklemesine ama bu ne oluyor ? Firefox 'un sitesinden indirdim , bu daha iyi ise niye diğer firefox tarayıcıları var ? ve firefox yazmıyor aurora yazıyor menu çubuğunda ve simge olarakda ay gibi bişi var
Tam olarak nedir bu ? firefox birtane daha baska isimle tarayıcı mı çıkarmış ozaman niye millete diğer sürümleri indirtiyor direk bunu firefox diye indirtse ya , bir eksiği bir fazlası vs mi var , hayır yani inanılmaz derecede çok hızlı sayfa yüklemeleri çat çut hemen gösteriyor ve firefox'un sitesinden bulamadım firefox aurora yazdım google'a öyle buldum sanki gizli bir tarayıcı gibi sunmuşlar.
Bir eksisi falan varsa yazabilir mi birisi.Bankacılık işlemleri falan yapıyorum bilgisayardan yanlış birşey olmasın
3 yıl sonra up
Bildiğim kadarı ile Developer Edition oldu, 64 bit özelliği var ve daha hızlı olduğu söyleniyor (64 bit iken). Ben perk fark göremedim hız açsından.