Şimdi Ara

Firefox 8.0 kullanıma hazır, indirebilirsiniz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
16.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gul gibi treni kacirdi simdi millet chromeden cikmaz artik android falan derken millet iyice baglandi google urunlerine surum 3 kusurden beri mozilladan memnun degilim umarim bu iyi olur

benim anlamadigim linki nasil buldunuz kendi sitesinde direk cikmiyo tamam lansman 8 kasimda ama neden boyle bi acik kapi var filehippoda da beta surumu var hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 7 Kasım 2011; 5:21:04 >
  • İlk defa bir tarayıcıda hız farkını bu kadar hissettim. Olağanüstü.
  • zırt pırt versiyon çıkıyor baydı ama
  • operaya özenmiş
  • Görsel olarak Opera'ya çok benzemiş.
  • Mozilla, Firefox'un Windows versiyonuna verdiği önemi Linux versiyonuna da vermediği sürece kullanmam Firefox'u.
  • 7 ve 8 arası pek fark göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

7 ve 8 arası pek fark göremedim

Aynen ben de.
  • chromeden şimdilik hızlı olduğunu söyleyebilirim..özellikle forum sayfalarında fark ediliyor..chrome günceli gelsin ona döneris bi ona bi buna sıraynan kavgaya gerenk yoq..:D
  • Yıl olmuş 2011 hala tilkili takılanlar var.
  • kim ne derse desin FiREFOX
  • reserve
  • 3.6 dan sonra çok bozdu önünü alamadık yani
  • Bir fark olursa yazsın en son program files'e yeni dosyaları yüklüyodu.5 duyu organlarıyla algılanan bir şey değişiklik sezemedim.6 hissi kuvvetli olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz. :)
  • Kesinlikle hızlanmış. +1
  • Durmak yok yola devam sloganıyla birlikte Firefox'ta durmak bilmiyor.Mübarek tarayıcı her ay yeni bir sürüm atlatmaya başladı.
  • benim bilgisayarımda chrome daha hızlı çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

benim bilgisayarımda chrome daha hızlı çalışıyor.

Bende de öyle.

Bu arada indirmeye ne gerek var anlamadım ki, otomatik kendi güncelliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

benim bilgisayarımda chrome daha hızlı çalışıyor.

Bende de öyle.

Bu arada indirmeye ne gerek var anlamadım ki, otomatik kendi güncelliyor zaten.

otomatik güncelleyince birkaç gün sonra güncelliyor. beklememek için manuel güncelliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.