kendi kendine kapanıp duruyordu en son. dayanamadım kaldırdım.
Tam anlamı ile rezalet,
opera gibisi yok.
chrome diyorum ve dh geleneksel browser savaşlarını başlatıyorum.
chrome ulan!
Kaç yıldır firefox kullanırdım 7 gün önce Chrome geçtim..Memnunun hiç bir donma-çökme sorunu çekmiyorum..
CHROME
quote:
Orijinalden alıntı: PETTIBONE
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_
Opera 10.60, dünyanın en hızlı browserı
çok sık çöküyor betası
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
chrome diyorum ve dh geleneksel browser savaşlarını başlatıyorum.
chrome ulan!
Seni layarak destekliyorum
ulan adam firefox 4 çıkmış, çok hızlı, betayı indirip deneyin diyor. sizde yok ie yok chrome diye saçmalıyosunuz
quote:
Orijinalden alıntı: PETTIBONE
quote:
Orijinalden alıntı: Physicist_
Opera 10.60, dünyanın en hızlı browserı
Eklentileri yüzünden son 2 aya kadar hep Mozilla kullandım.Ama iş cepten internete gelince (yani yavaş internete 128kpbs) sürekli yıkanmalar çökmeler yaşadım.Bunun üzerine Chrome'a geçmeye karar verdim.(Gerçi zaten yüklüydü birincil tarayıcı olarak kullanmaya karar verdim) Kesinlikle çok stabil.
Mozilla ve İE kullanmak bir karın ağrısıdır bu kadar net söylüyorum.Chrome her türlü hızlı ve stabil.Ayrıca Java yüklemesi en hızlı browser.Chrome'da Ad-block'ta olduğundan eklenti açısından bir eksik kapanıyor hiç yoktan.Opera da Chrome'dan başka elde kalan tek browser zaten.
Mozillla; Sürekli çöker,nispeten yavaş,Java yüklemesi yavaş,yüksek bellek kullanır,flash oynatırken en iyi bilgisayarda bile anlık takılma yapar.
Opera'nın aynısı görsellik olarak.
safari kullanmayanlar atıp tutuyor, tamam eklentileri eksiği olabilir, fakat hızda 1 numara olduğunu değiştirmiyor.
Opera 10.60 FOREVER
quote:
Orijinalden alıntı: nevarbe
ram olayı nasıl dedik
ie 7
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme