Şimdi Ara

FireDrakeDOWLAND/GÖREVLERiN HEPSİ BURDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaandeltaxcl

quote:

Orjinalden alıntı: denyo_260

çünkü yanlış yapmışım değiştirim

bır ınasanın hatasını anlaması guselde ozur bıle dılemedıo yaw

arkadaşım açtım konuyu okumuaksan okumu gırtlana binen yoq ama ben hemen altına özür dilerim yanlış oldu düzelttim dedim tekrar dene olucaktır beni böle kıytırık sebepten banlarlarsa artık yuh ne dim abartma öle
    284 mesajıma bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyo_260 -- 4 Ağustos 2006; 19:58:10 >
  • 1453 indir sonra kur orda setup var ona tıkla oto olarak yükleniyor sonra launcher tıkla 1454 yüklicek sonra oyuna git görevleri yap full takım çitin full takım sheller seni bekliyor BOL ŞANS ilgin için tşk ederim
  • cok tesekkur ederım arkadaslar saolun
  • varmı başka soru hallederiz
  • abooo bu 48 saat diyo
  • ARKADAŞIM BENİM WAR NE OLUR YARDIM ET BANA TESTKNİGHT ONLİNE NİN LİNK İ LAZIM NE OLUR

• manyaqmısının kapa ne 48 saati senin int hızı ölübe kardeş flash gets diyo program var indirme programı onla indirdim ben evden bi hat üzerinden tek alet 1.53dk falan sürdü hatırladım kadarıyla TESTTİ BİLMİYORUM FİRW DRAKE yükleye bildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyo_260 -- 4 Ağustos 2006; 20:28:28 >
  • baba ben bunu indiriom ama nasıl desem
    test kodaki acc ile girsem o lwlde olurmuyum orda çünkü baya kasmıştım emeklerim gitti lwl 76 aristoc
  • üzgünüm arkadaşım testle bu aynı değil o adı üstünde test etmek için açılmış bişey bu gerçek hem aynı ıd ve şifreyle girersin oyun ama charın olmaz :((( bu packt cıkmadan önce olan buydu ama şimdide olmaz bence çünkü herkez 60-70 sen 76 katliyam yaparsın la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyo_260 -- 4 Ağustos 2006; 20:42:30 >
  • ya cok acil biri bana msnden data dosyasını atabilirmi invalid data tables diyor da...

MSN:trv_buraq@hotmail.com

Lütfen Arkadaslar
  • Kardeş sağol şu an için normal yüklüyorum sabaha kadar yükler . Bide oyuna girebilen bide premium olmayan arkadaş var mı ? Ben girerken invalid passwor diyor anlamadım ... Premium olmadığı için mi acaba ?
  • arkadaşım şifren yanlış dıo biri şifreni filan deiştirimiş tanıdığın biri olabilir yada sen yanlış girdin şifreni kolay gelsin
  • msn dosya alış verişi yapmam ama o link knight online sitesinin diye biliyorum oralardan indirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyo_260 -- 4 Ağustos 2006; 21:00:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: denyo_260

msn dosya alış verişi yapmam ama o lick knight online sitesinin diye biliyorum oralardan indirebilirsin

walla sorunlari kendin cozmekten cok bana post kasiyorsun gibime geldi
    madem cozuyorsun topigime gelin fln demissin al x trap hatasini da coz de goreyim seni
  • xtap ne hatası veriyo sölersen yardımcı olım xtap daha önce o masada koxp kullanmışlardır oyüzden hata verir veya knight yasakladığı bir program vardır masada çünkü koxpta dosyanın hedefini değiştirip sonuna bişeyler ekliyosun ve KOxp XTAP KURULUMU VAR o packet oyunun kendi xtabını değiştiriyor bazende benim bilgisayarda int çevrim dışı gözüküyo knighta girmiyor ama int giriyor sana ancakböle yardım edebilirim eve servis başlamadı : )) zamanı geri al diye bişey var bilgisayarımda önemli dosyaları bir cd-disket aktarıp zamanı geri al dersen ayarların eskisine döner bence düzelir benim işime her zaman yaradı veya koxp silecen varsa sonrada oyunun kendi xtap yüklicen inş işine yarar KOMTANIM

yardımcı olurum dedim kesin çözerim diye yazdımı hatırlamıyorum ama bu linkten inen knight çalıştına dair herkezle iddaya girerim resimm koymayı bilmiyorum öğretirseniz resimde koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyo_260 -- 4 Ağustos 2006; 21:17:41 >

• Teste ben 76dım charıma nolacak diyen arkadaş bendede vardı char testten kalma normal knight girdim lvl 1 düşmüş üstünde kuruş bile yoq :((
  • quote:

Orjinalden alıntı:

öncelikle s.a kardeşim senden allah razı olsun ne muradın varsa versin oldu be kardeş çok saol bb

*****YORUM YOQ YAPAN YAPIYOR***** THX mesajı attan :soltako alıntı yapamadım galiba :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyo_260 -- 4 Ağustos 2006; 21:29:08 >
  • dedıklerını yaptım su an %96 da yukluo[/b cok mutluyum 2 gunun ardından knıghtıma kavusucam cok tsk

• quote:

Orjinalden alıntı: hassicthere

arkadaşım şifren yanlış dıo biri şifreni filan deiştirimiş tanıdığın biri olabilir yada sen yanlış girdin şifreni kolay gelsin

Şifremi kardeşim bile bilmiyor . Hesaplarımı hep kendim açtım . 3 tane hesap denedim üçünüde mi değiştirmişler ?
  • bı hata verdı o exe yı yuklerken the contents of this file cannot be unpaced gıbı bsıler yazdı naapıcam sımdı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.