Şimdi Ara

Fire Drake Görev/yükleme/revers/dikkat edilmesi gerekenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu konu süt konu yapılmadlı bence gayet güsel omuş
  • bu manager bilbor tam olarak nerde ? biraz aradım bulamadımda .. tam yerini soylerseniz sevinirim..
  • up
  • Arkadaşlar ben knightonlineworld'den oyunu yükleyip uptade'lerini de sorunsuz kurdum sadece 5 dakika oyuna girip bakmak istiyorum fakat akşamdan beri denememe rağmen oyuna giremedim,sürekli "failed to connect server 10006" gibi bir hata veriyor,ares'in ilk server'ı full gösteriyor,geri kalanları ise bomboş,benim kurulumumda mı bir sorun var acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Arkadaşlar ben knightonlineworld'den oyunu yükleyip uptade'lerini de sorunsuz kurdum sadece 5 dakika oyuna girip bakmak istiyorum fakat akşamdan beri denememe rağmen oyuna giremedim,sürekli "failed to connect server 10006" gibi bir hata veriyor,ares'in ilk server'ı full gösteriyor,geri kalanları ise bomboş,benim kurulumumda mı bir sorun var acaba?

makinaya reset atıp tekrar dene

olmassa diğer server larda dene belki areste sorun olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspo

quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Arkadaşlar ben knightonlineworld'den oyunu yükleyip uptade'lerini de sorunsuz kurdum sadece 5 dakika oyuna girip bakmak istiyorum fakat akşamdan beri denememe rağmen oyuna giremedim,sürekli "failed to connect server 10006" gibi bir hata veriyor,ares'in ilk server'ı full gösteriyor,geri kalanları ise bomboş,benim kurulumumda mı bir sorun var acaba?

makinaya reset atıp tekrar dene

olmassa diğer server larda dene belki areste sorun olabilir

Olay değişmiyor,sorun ne olabilir sizce?Kurulum mu?
  • yaw ben sinir oldum dedigin yöntemle akçayda kuzenimin bilgisayarına yükledim eve geldim kendi bilgisayarıma yükleyemiyorum işe bakk yaaa yaw kardeş kaçırdıgın bir ye olmasın olmuyor bu melet sinirden kafayı yicem
  • beylet belluadaki macig shield kagıdını yapn npc den bi guest var 1 shula talia 1 fang of bakirra 1 lesath talia ve 10 globyth mu nedir ondan istio ve holy water of posion die bi şey verio bu ne işe yarıo bilen varmı ????????? help pls cunku yaptım elimde kaldı ne işe yarıo cozemedim yardımlar için şimdiden hepinize tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: entel_lord

beylet belluadaki macig shield kagıdını yapn npc den bi guest var 1 shula talia 1 fang of bakirra 1 lesath talia ve 10 globyth mu nedir ondan istio ve holy water of posion die bi şey verio bu ne işe yarıo bilen varmı ????????? help pls cunku yaptım elimde kaldı ne işe yarıo cozemedim yardımlar için şimdiden hepinize tesekkurler

master itemidir master olan arkadaşlar kesinlikle o görevleri yapmasın elinizde kalır
  • tşk ederim arkadaşım çok saol bilgilendirdiğin için çok saol

• teşekkür ederim.
  • eline sağlık
  • SSS yapalimda aramalarda ciksin gerci ust konu var ama olsun .
  • yararlı topic ... üst konu bile olabilir ...
    up
  • reverse olayını bayadır merak ediyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.