arkadaşlar ben knight ı yukledım autopatchı yükledim ondan sonrada optıonsu 1454 yaptım ama knight hala olmuor msn adresim budur yesil_huseyin@hotmail.com dır arkadaşlar lutfen bir cevap laşalım msn m açık lutfen nolur cevaplayınız
quote:
Orjinalden alıntı: BYglotsher
arkadaşlar ben knight ı yukledım autopatchı yükledim ondan sonrada optıonsu 1454 yaptım ama knight hala olmuor msn adresim budur yesil_huseyin@hotmail.com dır arkadaşlar lutfen bir cevap laşalım msn m açık lutfen nolur cevaplayınız
arkadaşım yukarda yükleme ile ilgili yazdıklarımı tekrar dikkatli oku her şey detaylı yazıyor
yararlı bir topic paylaşım için saol
ben im xtrapımda bozuklul warrrrrrrrrrr
yuklemesı uzun suruyo mu?
quote:
upgrade şansını arttırmak için pus ta trina gibi yeni bir item satılacak
Bilgiler güzel ama şu kısmını anlıyaladım,biraz açarmısın.
kardes gusel verdıın bılgıler de bısı sorcam bu buf scrol ları falan ölünce gecıo mu?
arkadaş demişsin ki +7 itemı reverse yapınca parlar reversede yanma olasılıgı yoktur demişsin şimdi birincisi kagıdı biliyorum ama fiyatına bakmamıştım o reverse yapma kagıdının fiyatını ve o kagıdı alınca benim tek umudum olan ezik charımın +7 salamenderine basınca yanıp yanmayacagını ve parlayıp parlamayacagını soyler misin? şimdiden teşekkürler
elıne saglık co gusel hazırlamısın baya yararlandım zaten o gorevlerı arayana kadar bn 70olurdum
guzel konu up!
[Manager] Billbor
Haftanın her günü ayrı bi item isteyen bu NPCye istediği itemden 5er tane vererek bol bol para ve ex kasabilirsiniz.
İstediği itemler: Canes vecanati Leo Libra Corona borealis Hydra Virgo /quote] aga bu 5er tane değil 30 ar tane olucak yanlış blgi vermeyelim
yukledım kol adm ın verdıı dosyaları da download full client dıyo yuklemıyo çözümü varmı?
Çok yararlı bir topic tebrik ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: overdosenos
arkadaş demişsin ki +7 itemı reverse yapınca parlar reversede yanma olasılıgı yoktur demişsin şimdi birincisi kagıdı biliyorum ama fiyatına bakmamıştım o reverse yapma kagıdının fiyatını ve o kagıdı alınca benim tek umudum olan ezik charımın +7 salamenderine basınca yanıp yanmayacagını ve parlayıp parlamayacagını soyler misin? şimdiden teşekkürler
Ben yardımcı olayım;
Yanma ihtimali %0.01 (her zaman bir olasılık vardır). Ben 5 parça +8 shell, 2 tane +8 ib, 1 tane +8 Raptor, 2 tane TotemicSpear ve 2 tanede Impact i rezerve yapmışdım FD test serverında ve ard arda yapmıştım bunları hiçbiri yanmadı. 2 gün öncede normal serverda +7 ib, 2 parça +7 shell e rezerve bastım yanmadı. Rezerveye dönüştürürken yanma olasılığı %0.0,1 hatta o olasılık bile var mı bilmiyorum çünkü yaktım diyeni görmedim. Ama itemi rezerve yaptıktan sonra rezerve item upgrade kağıdını alıp up yapmaya çalışırken +7 rezerve ib yani +1 rezerve oluyor yanmıştı test serverında onun için burada denemedim.
Rezerve kağıdı Charon da en arka sayfada bulunuyor. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3,6m civarında olacak ve onun yanındaki 1m küsür fiyatı olan kağıt ise rezerve bastığın itemi upgrade etmeye yarıyor daha denemiş değilim fakat up olayını bu serverda, test serverında denedim söylediğim gibi yanmıştı. Ayrıca rezerve basmak itemlere parlaklığı dışında ek bir avantaj sunmuyor aklınızda bulunsun. Yani ap veya defance veya verdiği herhangi bir bonus artmıyor. Sadece itemlerin upgrade seviyeleri artıyor ve rezerve item parlıyor aynı +8 upgrade itemler gibi.
Umarım yardımcı olabilimişimdir ...
quote:
Orjinalden alıntı: aspo
Açılan onlarca topic verilen onlarca bilgi istediği bilgiye ulaşamayan arkadaşlar Bu topic te şu zamana kadar bildiğim her şeyi size yazacağım ve lütefen konuları burdan takip etmeye çalışalım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Fire Drake yükleme
Bende bir çok sorun yaşadım kendi yaptıklarımı size yazacağım deneyin belki olur
ilk önce download ta sorun yaşamamak için Download manager linki veriyorum
bunu indirip makinenize kurun mutlaka c ye kurun kullanımı basit downloadı tıkladığınız anda kendi devreye giriyor indirdiğiniz dosyayı C:Downloads içinde bulabilirsiniz.
Bu linkte 2 alternatif link var koladmin tarafından verilmiş indirememiz imkansız mutlaka indirirsiniz.
Şimdi ne yaptımsa olmuyor diyenler için elinizde yoksa oyunun setup ını mutlaka edinin her cafe 4 ytl karşılığı satar indirmek için uğraşmayın.
oyunu komple silin program ekle/kaldırdık sonra dosyanın bir bölümü kalıyor kontrol edip mutlaka onuda silin. C sürücüsüne yükle yükleme bittikten sonra patchleri yüklemen için 2 seçenek
1. oyun klasöründe optiona gir yukarda version var yeni yüklemede 1299 da gözükür onu 1330 yap hemen alttakine tıkla ondan sonra save and stard tıkla patch leri büyük ihtimal yükleyecek
2.ftp://207.38.26.31/knight/upgrade/ bu adresten 1330 yada 1331 nolu pathc i indir bilgisayara o dosyayı oyun klasörünün içine aç launcherı çalıştır yükleyecektir.
Dikkat et genelde 1332 nolu patch i yüklemiyor yüklemesse salla uğraşma optiona gir versionu 1332 yap kaydet çık 207 mb lık indirdiğin dosyayı biliyorun onun setup ı çalıştır kendisi otomatik olarak yüklecek yükleme bittikten sonra launcer ı çalıştır 1454 nolu patc kendiliğinden yüklenecek 1 kaç serferde launcer hata verebilir olamassa makinaya rest at düzelir.
Üst konudaki Görevleri buraya aktaracağım ama orda olmayan çok önemli bir kaç görev daha var bunları test server da kendim buldum kesinlikle alıntı değildir.
1.) Eslantta Alınan Buff Defans Sw scroll veren bir görev var bu görevin mantığı tıpkı anahtar görevi gibi burda anahtar değil sertifika topluyorsunuz sertifikacıların hepsi eslantın içinde yerleri sürekli değişiyor verilen scroll ar 1 er adet ama süresi oldukça uzun 2 saat kadar yapmanız gereken sıralamayı doğru takip edip doğru Cevapları vermeniz İşte sıralama ve cevaplar.
2.) lvl 70 te yapılan kişiye özel item görevi var apos,troll,golem,uruk bunların quest yaratıkları var yine hepsi eslantta aman dikkat çok sağlamlar 3k hp 700-800 defı olan bi wariora tek atabilir gerisini siz düşün ama sonunda adınıza kayıtlı iteminiz olur ben kalkan almıştım.
Ve ayrıca yine eslanttaki her yaratığın görevi var adetler standart 250 adet kesiyorsun bonus ex alıyorsun görevler 61 den sonra başlıyor.
Şimdi diğer görevler rocketboy arkadaşımıza teşekkürler kendisinden alıntı yaptım
[Grand Merchant’s Daughter] Me Görevleri
Spool Of Silk 5 silk bundle toplayın, 50 ex kazanın
Bandicoot fang 3 teeth of bandicoot toplayın, 10 water of life ve 10 pot. Of int. Kazanın
Making antifebriles peletts 5 kekoon gallbladder toplayın, 3 bezoar kazanın
Hasten Potion 5 gabolt scales toplayın, 1 haste potion ( swift scroll ) kazanın
[Blacksmith] Heppa Görevleri
Item Upgrade Practice Dagger'ı +4 yapın, 150 ex kazanın
Silan's Bone 3 Silan Bone toplayın, 8k ex kazanın
Kekoon Armor 5 kekoon armor toplayın, 3k ex kazanın
Low-level weapon production 5 bulture horn, 5 iron bar ve 1k para verin, +7 scimitar ve +7 battle sword kazanın
Collecting wolfman's fangs 5 fang of wolfman toplayın, 4k ex kazanın
Iron Ore 5 Iron bar toplayın, long sword +5 ve two handed sword +5 kazanın
[Sentinel] Patrick Görevleri
Worm Hunt 5 worm veya earthworm öldürün, 50 ex kazanın
Bandicoot Hunt 5 bandicoot avlayın, 100 ex kazanın
Kekoon Hunt 10 kekoon avlayın, 50k para kazanın
Bulcan Hunt 10 bulcan avlayın, 500 ex kazanın
Wild Bulcan Hunt 10 wild bulcan avlayın, 800 ex ve 2k para kazanın
Kekoon warrior Hunt 10 kekoon warrior avlayın, 2,5k ex kazanın
Gavolt elimination 10 gavolt avlayın, 3k ex ve 5k para kazanın
Bulture Hunt 10 bulture avlayın, 4k ex kazanın
Silan elimination 10 silan avlayın, 300k para kazanın
Werewolf elimination 10 werewolf avlayın, 6k ex kazanın
Kekoon captains Hunt 10 kekoon captain avlayın, 3k ex ve 50k para kazanın
Giant bulcan Hunt 30 giant bulcan avlayın, 5k ex kazanın
Giant gavolt Hunt 20 giant gavolt avlayın, 8k ex kazanın
Werewolf hide 10 werewolf hide toplayın, 8k ex ve 80k para kazanın
Glyptodont Hunt 1 glyptodont avlayın, 10k ex kazanın
GloomWing Hunt 30 gloomwing alvayın, 20k ex kazanın
Orc Watcher Elimination 20 ork watcher avlayın, 500k para ve 1 recommendation kazanın
Guard[Zaik] Görevleri
Royal castle construction Her Pincer Poison a karşılık 8k kazanın
Guard Center Camp 10 Skeleton başı toplayın, +5 rapier ve +5 claymore kazanın
War Relief Goods Prep – Phase 1 50 Black silk spool toplayın, 50k ex kazanın
War Relief Goods Prep – Phase 2 10 Bezoar Of Glyptodont toplayın, 1 Full Plate Pauldron kazanın
Wiping out the Wolfman Her Wolfman’s Toe Nail için, 5k kazanın
Recommendation delivery ( orc watcher elimination questini yaptığınız da açılır.) Recommandation’ı zaik’e verin ve 20k ex kazanın
Spoiler Hunt 20 Spoiler avlayın, War boots kazanın
Scorpion Hunt 20 Scorpion avlayın, War gaunlet kazanın
Lycan Hunt 20 Lycaon avlayın, War helmet kazanın
Loup-Garou Hunt 30 Loup-Garou avlayın, War Pad kazanın
Dark Eyes Hunt 20 Dark Eyes avlayın, War Pauldron kazanın
Çok konuşulan REVERS item olayına High Class itemler +7 den sonra revers özelliğini kazanır
Mesela +7 mirage dagger a revers scr basıp revers item yaparsanız +8 gibi parlamaya başlar BURDA BAZI ŞEYLERE DİKKAT ETMEK LAZIM İTEM + 154354 DE OLSA ASLINDA SON NOKTA +10 DUR BUNU NASIL ANLARSINIZ BONUSUNDAN SİLAHLARDA +8 DE 80 BONUS ARMORLARDA +8 DE 15 BONUS OLUR YANİ HER GÖRDÜĞÜNÜZ BIYIKLIYI AMCANIZ SANMAYIN +7 İTEMİ +8 DİYE ALIP KAZIKLANMAYIN.
Revers item yapmak için önce itemi en az +7 yapacaksınız daha sonra bonusu ekliyeceksiniz daha sonra charonda revers ile ilgili 2 adet scr var soldaki itemi revers eder sağdaki revers itemi upgrade eder upgrade şansını arttırmak için pus ta trina gibi yeni bir item satılacak ŞUNUDA UNUTMAYIN REVERS EDİLMİŞ İTEM GERİ ÇEVRİLEMEZ REVERS BASILMIŞ İTEM ÖZELLİKLE +13 TEN SONRA BAYA Bİ PARLAMAYA BAŞLIYO CİLALI İBO DOLAŞIRSINIZ ORTALIKTA.
son olarak bir kaç şey daha şu an merchatta bazı sorunlar var mesele bus satın almak istiyorsunuz fakat yazılar soldan ekranın dışına taşıyor fiyatı göremiyorsun bu gibi durumlarda mutlaka alım yaparken fiyata dikkat edin.
ve yeni bir armor daha eklenecek pus a mesela ex i %6 çoğaltacak lootlama da şansı arrtıracak extra def hp vs.
Yeni gelen shelleri gördünüz yada duydunuz Dragon shell bu itemin özelliği çok fazla bonusları çok güzel mesela +7 de 12 normal bonus zaten var +8 bonus daha veriyor extra hp resistansda cabası ama bunların olması için set olarak giymeniz gerekiyor tek başına yada 2 parça hiç bir işe yaramaz.
Şimdilik bunlar aklıma geldikçe ekleme yaparım.
kardeşim iyi güzel anlatmışın ama şu yeni anahtar görevini nerden alıoZ?
Yeni Ko yu nasıl yğklerim söylesene
quote:
Orjinalden alıntı: champion_heal
saol yararlı bir topic
ewt güzeL bi çaLışma tbrikLer
sen bunu yazana kadar ellerın agırmadı mı ya ben okuyamadım sıkıldım hll olsun wallaha EMEĞE SAYGI
quote:
Orjinalden alıntı: _gok_han_fb
quote:
Orjinalden alıntı: champion_heal
saol yararlı bir topic
evt harbi güzel çalısma tbrikler
quote:
Yeni Ko yu nasıl yğklerim söylesene
Yeni ko dan kastın Fire drake sanırım yukarda yükleme bölümünde detaylı anlatım var ordan takip edebilirsin
quote:
Teşekkürler
quote:
sen bunu yazana kadar ellerın agırmadı mı ya ben okuyamadım sıkıldım hll olsun wallaha EMEĞE SAYGI
Şu an mevcut temel sorunların cevapları burda yanlızca yazmak değil burdakileri rocketboy arkadaşımızdan alıntıların harici tamamen benim kendi araştırıp bulduğum şeyler esas emek burda