Şimdi Ara

Fire-Cold-Bicheon vs Light-Cold-Bicheon (Nuker CHN 110 LvL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen nuker yapılandırmasını bana sor :) pro set build ise bicheon-fire-cold en iyi nuker bu şekil olur bizzat nukerim ares sw deki en iyi nuker halada öyle :)
    cold u zaten tartışmaya gerek yok snow shield +phy def. buffları nukerin en çok ihtiyaç duydugu şeyler.
    bicheon a baktıgımızda bence bi nükerde olması gerekli 2 muhteşem skill var shield tecnic series(kalkan teknikleri serisi) 15 saniyede gibi az bir sürede sürse çok işe yarayan ve 2 ye ayrılan skill..
    1.si yüksek oranda phy defans veriyor(pvp sırasında fiziksel atak uygulayan charlara karşı tabiri caizse ölmemenizi sağlar lv.98deki skili bile 1680 phy defans veriyor.)
    2.si block rate veren skill (bu da pvp sırasında mag.atack uygulayan karakterlere karşı kullanışlı lv.105 teki skill 15 saniye boyunca %43 block rate veriyor. hele birde elinizdeki shield in block oranı yüksekse wizard ve diğer nükerlerin vuruşlarını büyük oranda bloke edicektir.)
    bicheondaki bu 2 skill snow shield le de birleşince zaten nükeri nerdeyse ölümsüz bir hale getiriyor..

bende nuker kastım ve buildim light cold bicheon oldu. light yerine fire ı tercih edermisin dersen de ediceğimi düşünmüyorum. fire isteyen bir kişi yüksek damage istiyor demektir. madem yüksek damage ı seviyorsun fire ı açıcaksan heuksal ı tercih et daha da yüksek olur damage ın. bicheon a göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: zulh92

101 lvl'a Kadar Full max Yapsan Bi Grubu Onu Silmeye Gerek Yok Yeni Char Aç Daha Mantıklı :):)

Burada yanlışın var. 7/24 (sadece salı günleri güncelleme +1-2 saat boşluk hariç) deli gibi arkadaşlarımla 8/8 partide kasılıyorum şu anda 103'üm. Buraya gelene kadar neler çektiğimi hatırladım da, sıkar biraz yeni char. açmak

Seri kasan bir partide maks. 8-10 saatte 300 curse heart toplanıyor. Düz hesap yapıp 12 saatte bir skillerini geri almak için şehre gitsen günde 60 adet geri alım yapabilirsin. Bunun nesi zor ki? Parada sorun değil sanki gold çok pahalı Ki gold almamıştım, yere düşen paralardan birikenler bile karşılıyordu geri alınacakları.

• arkadaşlar bende ss-cold-light char kasıyorumda yeni başladım. fire şu kadar verelim colda şu kadar verelim diyoruz iyi hoşta benim kafam birşeye takıldı. mesela ben light ta 5 verdiğimde otomatik olarak ta fire ve cold da 5 artıyor. yani master leveller toplamda 300 olacak benim planım cold-light-ss her biri 100 olsun toplamda 300 bulacağım böyle düşünüyordum. fakat light ile coldu 100 yapınca fire de otomatik 100 olacak ve bende toplamda 400 olmuş olacak kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: by_benhur

arkadaşlar bende ss-cold-light char kasıyorumda yeni başladım. fire şu kadar verelim colda şu kadar verelim diyoruz iyi hoşta benim kafam birşeye takıldı. mesela ben light ta 5 verdiğimde otomatik olarak ta fire ve cold da 5 artıyor. yani master leveller toplamda 300 olacak benim planım cold-light-ss her biri 100 olsun toplamda 300 bulacağım böyle düşünüyordum. fakat light ile coldu 100 yapınca fire de otomatik 100 olacak ve bende toplamda 400 olmuş olacak kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

eskiden fire-light-cold ayrı ayrı mastery harcardı şimdi üçünü force olarak birleştirdiler tek mastery ile üçünü upluyorsun yani bu konudaki tartışmalar bundan önceydi
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.