Şimdi Ara

Fiora Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk rehberim ve Fiora'da iyi olduğumu düşünüyorum bir rehber hazırlayayım dedim ^_^

Fiora'nın Statları;

Damage 54.5 (+3.2 / per level)
    Health 450 (+85 / per level)
    Mana 220 (+40 / per level)
    Move Speed 325
    Armor 15 (+3.5 / per level)
    Spell Block 30 (+1.25 / per level)
    Health Regen 5.5 (+0.8 / per level)
    Mana Regen 6.75 (+0.5 / per level)

Fiora'nın Skilleri;

Duelist ( Passive )
     Fiora Rehber

Fiora 6 saniye boyunca her kullanılan basic attack ve skill için leveline göre heal regen alır.4 Kez stacklenir ( Basic attack her zaman 1 kere stacklenir 10 kere vurulsa bile 1 kere )

Lunge ( Q )
     Fiora Rehber

Seçilen düşmana ani bir atak yapar ve 40/65/90/115/140 (+0.6) physical damage verir. 4 Saniye içinde bir kez daha yapılabilir. 2 tane ard arda.

Riposte ( W )
     Fiora Rehber

Passive: 15/20/25/30/35 Attack Damage verir.

Fiora'nın etrafını 1.5 saniye boyunca bir kalkan sarar ve gelen bir c.damageyi ( Vurunca crit şansı olan hasarlar, Pantheon,Gp tarzı heroların skilleri ve basic attacklar ) 60/110/160/210/260 (+1) Magic Damage ile geri yansıtır.

Burst of Speed ( E )
     Fiora Rehber

Fiora skilii açtığında 60/75/90/105/120% Attack Speed alır. Bu sırada düşman bir saldırı gerçekleştirirse 3 saniye boyunca 7/9/11/13/15% Movement Speed kazanır.
    Eğer bir heroyu öldürür veya assist kazanırsa cd sıfırlanır.

Blade Waltz [ Ulti ( R ) ]
     Fiora Rehber

Fiora seçtiği hedefe 5 kere 160/330/500 (1,2) hasar verir. Bu sıra görünmez olur ve hasar almaz. Lifesteal var ise canını doldurur. Eğer 1 den fazla kahraman varsa 5 kere rastgele olarak vurur. İlk ve Son saldırıyı seçilen heroya yapar.

Skill Sıralaması ve Nedenleri;

İlk önce Q skillini açıcaz çünkü laneye gittiğimizde normal ataktan ziyada 2 kere saldırı yaptığından büyük bir damage veriyor ve az canla kaçanları direk 2 kere vurarak öldürme şansı ile FB alabilirsiniz. İlk E yi fullicez çünkü yüksek derecede Attack Speed veriyor ayrıca move speed verdiğinden düşmanları kovalama şansı. Sonra W yü fullcez passivi bizim için önemli. Q yu sona bırakcaz çünkü bir saldırı değeri yok sadece hamle yapabilmek için kullanıcaz.

İtemler;

Fiora Rehber
     Fiora Rehber
     Fiora Rehber
     Fiora Rehber
     Fiora Rehber
     Fiora Rehber

Neden Bu itemler;

Ayakkabı olarak Berserker seçerek büyük bir öncelik elde ederiz. 18. levele geldiğimizde rune ve mysteri olmadığında 1.350 AS oluyor bu da küçümsenek bir AS değil. Bloodthirster neden 2. sıra çünkü lifesteal ve damage önemli, özellikle ulti ve E ile kısa sürede lifestealle canı fulleyeceğimizden ve teke teklerde işe yaracağından. 3. itemimiz The Black Cleaver nedeni ise bize armor penet gerekli. Last Whisper ve GhostBladeyi tercih etmem çünkü E ile gelen ASla Stacklenerek daha çok armor penet elde ediyoruz ve zaten 3 kere normal vuruş yaptıktan sonra ulti açınca inanılmaz derecelerde vuruyor. Infinity edge özelimiz zaten bu itemi alacak kadar oyun sürmüşse kesin alınması gereken itemdir. Herkes feedlenmiş ve savunmaları vardır crit damagemizi bu itemle ileri sürüyoruz. Buradan sonrasını hiç yapamadım oyun bitti ama ben Bloodthirster giderim çünkü 1 tanesinin lifesteali ile bir çok şey yapacağız.

+ ve - ler
    + Q skilinin iki kere hamle yapması olduğundan düşman flash açarsa kaçma şansı düşer.
    + W Skillinin Passivesinden AD işimize çok yarıyor early gamede çok op olunuyor
    + W skilli oyunun ilk 7-8 dakikasında kalkanı sayesinde kolay iş görüyor
    + Kolay gank atabilen ve kaçabilen bir hero
    + Carry, takımını çok iyi taşır.
    + E skilli sayesinde AS ve MS almaya gerek kalmaz full AD gidebiliriz.
    + Ultisi ile tfde ilk focuslanmaktan kurtulur, 100 canla ulti açar düşmanın canı 1500 dür. Sizin 500 onun 700 olur.
    + Ultisi tf için bire bir.

- Tamamen skillere bağlı bir herodur. Tek yakaladığını 2-3 saniyede alır ama 2 kişilerse 1ni alır 2. sinde tıkanır. ( Feed değilse. Sadece bot ve bloodthirster olsun yeter 2 kişi gelse alamaz.
    Başka olumsuz yanını bilmiyorum :S ben oynarken karşılaştığım hiç bir sorun yok tek - si yukarda ama oda tam - sayılmaz early gamede 2 kişi gelse, o da her hero için geçerli

Rune ve Mystery

Mysteri classic 21/9/0 dır.

Runeler;
     Fiora Rehber

Greater Mark of Desolationx9

Fiora Rehber

Greater Seal of Resiliencex9

Fiora Rehber

Greater Glyph of Wardingx9

Fiora Rehber

Greater Quintessence of Desolationx3

Klasik bir rune savunma ve armor penet.

• Build yanlıs defansif item yok
  • kolay gank atabilen hero*

0 cc ile nasıl gank atıcaksın
  • bu buildle tanka yatmazsan iyidir
  • 1v1 de herkesi alırsın ama tf de yediğin ilk stunda suppresste gidersin.Glasscannon.
  • su champion'a bir offtank buildi bulamadım be ya
  • Build yanlış gibime geldi. Skill sıralamasında öyle. Genel bir sırası olması gerekdiğini düşünmüyorum. Bazı durumlarda w skilü bile ilk maxlanabilinir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    17 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk basta Q verip W fullemeye calismak mantikli olan cunku W nin verdigi ad ilk levellar icin muthis
  • Fiora 6 saniye boyunca her kullanılan basic attack ve skill için leveline göre heal regen alır.4 Kez stacklenir ( Basic attack her zaman 1 kere stacklenir 10 kere vurulsa bile 1 kere )

yanlış yazılmış championa vurdugunda 4 kez stackleniyor
  • bilmem genelde ranked oynuyorum 1500 küsür elo var tflerde bile çok başarılı full ad gidiyorum ilk attack speedi fullüyorum zaten early gamede 5-6 kill alıyorum rahatça. Daha sonra al sana fed bir halt yapamazlar tfde bile ulti açıoyurm can %10 ken %100 oluyor
  • Tryn hariç melee karakterlere Berserker almak saçma bence, ninja tabi yada mercury alınmalı karşıdakine göre. Black Cleaver yerine Last Whisper daha uygun. Infinity ve 3 bt çok abartı durdu, En azından bir Guardian Angel olmalı.
  • Tamam damage olarak iyi vurursun ama sanada tek atarlar tek bir yanlışında.
  • 3 bloodthirster nedir abi? 1 tane almıyorum ben fiora'ya 3 tanesini ne yapacaksın? phantom nerde? guardian angel nerde?
  • e skilinın acıklaması yanlıs dusman bir skill kullandıgında degil,sen e skilli acıkken q skillini kullandığında yada karsı championa basic attack yaptıgında ms verir,su heroyu su forumda pata kute oynamayan birıni buluyım disimi kırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 11 Mayıs 2012; 14:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

3 bloodthirster nedir abi? 1 tane almıyorum ben fiora'ya 3 tanesini ne yapacaksın? phantom nerde? guardian angel nerde?

hadi guardianı anladım pd nedir ya. Zaten sana verilen %120 as var grave alınca 2.200 oluyor + olarak move speed var 520 oluyor ne pdsi diğerleri anladımda pd nedir allah rızası için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassumaka123

quote:

3 bloodthirster nedir abi? 1 tane almıyorum ben fiora'ya 3 tanesini ne yapacaksın? phantom nerde? guardian angel nerde?

hadi guardianı anladım pd nedir ya. Zaten sana verilen %120 as var grave alınca 2.200 oluyor + olarak move speed var 520 oluyor ne pdsi diğerleri anladımda pd nedir allah rızası için

aynen phantom alma nasıl olsa attack speed veriyo 3 tane bloodthirster al daha mantıklı. phantom'u movement speed için alıyoruz.
  • quote:

aynen phantom alma nasıl olsa attack speed veriyo 3 tane bloodthirster al daha mantıklı. phantom'u movement speed için alıyoruz.

ya okuyacaksanız adam gibi okuyun, bundan sonrasını hiç yapamadım dedim ama İSTEYEN bt alabilir dedim. ve pdyi neden alcaksın crit den dolayı mı as ve move verdiği için. ben çoğu carryde hız versin diye alıyorum yoksa umrumda değil
  • Fiorayla damage yapmak amaç olsaydı çekerdin 4 tiamat bir ie bir de botu , tfde atardın ultiyi karşı takımın canı full yarının altına inerdi . Ama amaç o olmamalı . Bence build yanlış .
  • yalan yanlış bilgilerle rehber hazırlayım deme vururlar yoksa...

quote:

her kullanılan basic attack ve skill için leveline göre heal regen alır.4 Kez stacklenir

Championlara vurursan 4 kere stacklenir , basic attack kullanılmaz,skill kullanırsan on-hit etkilemiyorsa skillden felan gelmez.

quote:

Fiora'nın etrafını 1.5 saniye boyunca bir kalkan sarar ve gelen bir c.damageyi ( Vurunca crit şansı olan hasarlar, Pantheon,Gp tarzı heroların skilleri ve basic attacklar ) 60/110/160/210/260 (+1) Magic Damage ile geri yansıtır.

c damage'yi sen icat ettin heralde, o bir kere büyük minionlar,jungledekiler ve championlar için geçerli , gp-ez gibi heroların on-hit skilleri olduğu için onlarada işler ama pantheonunu öyle bir olayı yok...

Burst of Speed fullemişsin LOL dedim sadece!solo topta fioraya karşı baya oynadım ve şunu deyim ben sana adam e açtımı cc'ni atıyorsun yoksada geri çekiliyorsun w fullemek daha mantıklı.

quote:

Bu sıra görünmez olur

görünmez felan olmaz dokunulmaz olur.

quote:

flash açarsa kaçma şansı düşer

mantık hatasına bak...adam flash atmassa kaçıyor mu o zaman ?

quote:

mysteri?

beyler liselere ingilizce öğretmeni girmiyor heralde ? basit bir ingilizcesi olan adam bunları anlar anlamasa bile birinden yardım ister bilip bilmeden rehber yazmayın bir daha...

item buildde ayrı fail ayrıca oldu olacak 6bloodthrister al tam olsun....defans için tek şey lifesteal başka birşey YOK en kötü item buildlerden biri ayrıca çok pahalıda ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ReverdyFromLoL

yalan yanlış bilgilerle rehber hazırlayım deme vururlar yoksa...

quote:

her kullanılan basic attack ve skill için leveline göre heal regen alır.4 Kez stacklenir

Championlara vurursan 4 kere stacklenir , basic attack kullanılmaz,skill kullanırsan on-hit etkilemiyorsa skillden felan gelmez.

quote:

c damage'yi sen icat ettin heralde, o bir kere büyük minionlar,jungledekiler ve championlar için geçerli , gp-ez gibi heroların on-hit skilleri olduğu için onlarada işler ama pantheonunu öyle bir olayı yok...

Burst of Speed fullemişsin LOL dedim sadece!solo topta fioraya karşı baya oynadım ve şunu deyim ben sana adam e açtımı cc'ni atıyorsun yoksada geri çekiliyorsun w fullemek daha mantıklı.

quote:

Bu sıra görünmez olur

görünmez felan olmaz dokunulmaz olur.

quote:

flash açarsa kaçma şansı düşer

mantık hatasına bak...adam flash atmassa kaçıyor mu o zaman ?

quote:

mysteri?

beyler liselere ingilizce öğretmeni girmiyor heralde ? basit bir ingilizcesi olan adam bunları anlar anlamasa bile birinden yardım ister bilip bilmeden rehber yazmayın bir daha...

item buildde ayrı fail ayrıca oldu olacak 6bloodthrister al tam olsun....defans için tek şey lifesteal başka birşey YOK en kötü item buildlerden biri ayrıca çok pahalıda ...

basic attackta miniona vurunca 1 kez stacklenir aç dene.

c.damageyi icat etmedim hangi serverde oynuyosun bilmiyorum ama bu tür şeylere c.damage derler cd aslında ama cooldown ile karışmasın diye galiba.
    Ayrıca Pantheonun E'sinin passivesine bakarsan anlarsın.

Ben solotop fiora hazırlamadım solo top için burst of speedi bende fullemiyorum

ultisini dene bakalım sen bile göremiyorsun. Dokunulmazmış göremediğin şeye nasıl dokunacaksın oyunda o yüzden otomatik saldırı yok canım. Fiora tamamen görünmez olur ulti sırasında sadece adama vurarken beyaz efektler oluyor

sen beni anlamadıysan benim mantık hatam yok senin vardır. Q sunu 2 kullanabiliyoruz, gank attık adamın üstüne atladık Xiniz adam flash atarsa hiç bir şey yapanazsın. Ama fiora ile bir kez daha üstüne atlarsın adamın yanındasın, yani kaçamaz.

Her insan hata yapar bir mysteri yazdım ve gözünemi battı?

Ayrıca düzgün oku rehberi, tamam beğenmek zorunda değilsin ama dedim ki " ben şuana kadar hiç bu kadar ilerliyemedim ama ilerlesem böyle ilerlerim "

Tamam hadi elbiseleri toplayıp gidebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.