Bildirim
Finish Powerball 180’li 46,95₺ (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiyat güzel ancak ürünün temizliği çok başarılı değil. H1a olsaydı efsane olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
konu boş değilmiş faydalandik eyvallahquote:
Orijinalden alıntı: Drevicend
Konu değil, ama goygoylar beyinler boş olmalı ki yorumlar ortada. Allah uğraşıp paylaşım yapanlara sabır versin. Zaten artık 3-5 kişi var paylaşım yapan. Ben de hiç yapan biri değilim. Yapmama da gerek yok sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ürün çok kötü yıkıyor diyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hanım fairy'ci. Diğerleri kötü diyor 😢
En son mutfağın patronu "" bir daha mutfağıma sokmam finishi, tüm bulaşıkları çizdi"" demişti. O gün bu gündür finishin fiyatını dahi incelemem
-
Bu Classic modeli. 2x özellikli. Parlatıcısı, tuzu falan yok sanırım. Kutusunun üstünde öyle gösteriyordu. -
classic değil quantum için fırsat bakmak lazım. Zira ben quantum ve classic kıyasında classic seçen görmedim galiba
edit: en son 66 kuruştan aldık ama şu ara fiyatlar yükselmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jizzy Quuatily -- 3 Kasım 2019; 13:20:0 > -
-
Bende forumdan tavsiye üzerine alıp denedim. Hanım çok memnun iyi temizliyor, çizmiyor ve parlatıyor. -
Hangisini denediniz acaba? Ultra olan mi yoksa diğeri mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben gittim aldım 180 tane 46.95 ama sonra iade ettim çünkü tuz ve parlatıcı kullanmak gerekiyormuş aksi hade mat ve çizik kalıyormuş kullananlar memnun değil 3ü1 ardaa tavsiye ederim -
O değil de 4L Fax Sıvı Sabun 12,95'e iyi fiyat. -
bi ara biz de kullandık.bardaklar falan çizildi hep. daha da finişi eve sokmadık. -
Şikayetvar da bir sürü şikayet var almaktan vazgecip yine fairy aldım en iyisi o.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X