Şimdi Ara

Fındık ezmesi 9.90- Fıstık ezmesi 4.90 - Ünal kuruyemis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fındık ezmesi 9.90- Fıstık ezmesi 4.90 - Ünal kuruyemis Ankara
    Findik/fistik orani %70
    Her ikiside 320 gr
    Uretim tarihi subat 2016, skt subat 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufmet -- 7 Mayıs 2016; 12:06:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.unalkuruyemis.com.tr/urun/dogal-findik-ezmesi-320gr/170

Ürün bu olsa gerek denk gelirse alıp denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alternatif olarak yazıyorum, bimde gördüm dün 8,45 lira, yüzde 70 fındık, 320 gram. markasını bilmiyorum sanırım kendi ürünleri, alıp denemedim, alan deneyen olursa söylesin.

• Çoğunun tadı birbirine yakın. a-101, bim nerdeyse aynı kalite ve fiyatlarıda aynı 9.90. Fiskobirliğinkinin tadı biraz farklı, oda 13-15 arası ama bazen kampanyalarla 10 lira civarına geliyor. En son Çağrı semt marketden 10.90 dan 5 kavanoz almıştım.
  • Geçenlerde Ankara Gimsa'da fiskobirlik Fındık ezmesi, 20 TL alışveriş şartı ile 6.95 idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fortuna1998

Geçenlerde Ankara Gimsa'da fiskobirlik Fındık ezmesi, 20 TL alışveriş şartı ile 6.95 idi.

hocam gimsada trabzon tarımın fındık ezmesi var , 8 lira civarında . iddia ediyorum dünyanın en lezzetli fındık ezmesi . ankaraya geldikçe alıyorum 3-4 tane . şiddetle tavsiye ederim , fiskobirlikteki aşırı şekerli pütürlü tat kesinlikle yok . içerisinde glikoz şurubu vs... yok , tamamen şeker pancarından yapılma şeker var .
  • A101'den indirimli olarak 8,45'e Findux marka fındık ezmesi aldım ve çok güzel, tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.