Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.282
Cevap
535
Favori
1.950.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kredi kartı limitini yükseltmek için başvuru yapıyorum bankamız politikası gereği olmuyor diyor

• 100.000 yapacam dedi yapmadı 200.000 TL ile cezalandırdım.
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 26 Nisan 2023; 21:14:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    gelire ne yazdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: egemensel222

gelire ne yazdınız
    100.000

Gelire bakmıyor. Kendisi önerdi.

banada 200bin verdi 72bin tl den ben first kullanıyorum

• Ozan3579 kullanıcısına yanıt
    bana vermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozan3579

banada 200bin verdi 72bin tl den ben first kullanıyorum

Hocam first nasıl alabilirim birikim göstermeden.
    Hocam işime yaramazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 26 Nisan 2023; 22:21:22 >

telefonla aramıstım ozaman limitim 50 bin tl di kasım ayında galiba ama minimum 400 bin tl olması lazım avantajları icin yoksa bomboş

Güzel günlerde kullanın sizden görüp bende başvuru yaptım ret geldi :) Finansbank kendisi önermeden limitimi artırmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

Hocam önermeden banada vermedi. İlginç olan tarafı ise.

200.000 TL önerdi 250.000 TL istedim reddetti. sonra 200.000 istedim onayladı.

• Herkese merhaba bana 5-6 gün önce Finansbank’tan limitin artacağına dair bir mesaj geldi. Önceden de birkaç kez artmıştı ama önceden limit güncelle kısmında hemen artırabileceğime dair bir ibare çıkıyordu ama son gelen mesajdan sonra bu ibare çıkmadı. Artmayacak galiba öyle tahmin ediyorum. Bilgisi olan var mı? Şuanki limitim gayet yeterli benim için hatta fazla bile. Merak ettiğimden sormak istedim.

• Önerilen limit kısmı 0 yazıyor ise artmıyor hocam daha önce bu şekilde tecrübe etmiştim.Yine de o güne kadar bekleyin tekrar değerlendirme yapabilirler.0 görünüyorsa siz hiç başvuru yapmayın

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam başvuru yapmadım zaten dediğim gibi mevcut limitim benim için yeterli hatta fazla bile. Sadece merak ettiğim için sordum. Ben de artmayacağını düşünüyorum limit güncelle kısmında artırabileceğime dair bir ibare bulunmuyor çünkü. Cevap için teşekkür ederim hocam.

• Faizler yukarı yönlü artışa başlarsa güvenilir müşteriler için bir limit patlaması görebiliriz.

• İşsiz birine bile 80 bin verio şu an finansbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 27 Nisan 2023; 14:16:58 >

enpara mı başvuru yapıyorsunuz finansbank dan mı ?

ben finansbank mobilden yapıyorum...önerilen limit çıkmıyor..cardfinans go var bende

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

enpara mı başvuru yapıyorsunuz finansbank dan mı ?

ben finansbank mobilden yapıyorum...önerilen limit çıkmıyor..cardfinans go var bende

Hocam finansbanktan kartın cinsi önemli değil cardfinans olsun yeterli. Düzenli ödemeye limit boşluğuna ve findeks notuna bakıyor

Limit boşluğu bulmuş nasıl bulduysa bunlar arasında
    Denizbank 100.000
    Garanti 68200
    Akbank 16500
    Finansbank 81500 TL di

otomatik limit artış sms az önce geldi. Demek ki zaten kendisi yapacakmış hızlı davrandım.
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]

• 10 yıllık enpara hesabım var, hesapta az biraz altın/döviz de olmasına rağmen kredi kartı vermiyordu, çalışmıyorum diye, gelir beyanı yok diye.
    Bugün yine başvuru yaptım, serbest meslek vs. diye ilerledim. öylesine bir gelir bilgisi girdim (2x asgari ücret kadar) 10bin limitli kartı hemen onayladı. Yeter bu bana... (taksit vs ile 15-20binlik bilgisayar vs için yetmez ama belki yine limit yükselir)

Teb limitim 24bin (otomatik artıyor), yapıkredi limitim 1600 lira. (otomatik artmıyor) (ykb yükseltmiyor)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • expectations E kullanıcısına yanıt

Her bankada gelirim ve meslek bilgilerim farklı yazıyor. Ona bakmıyor gelirim yokken toplam kredi kartı limitim 34.000 TL'di. Şuanda Denizbank gelirimi 100.000 olarak gösterdi. Ödemelerime ve türkiye ortalamasında ki findeks notuma bakarak veriyor.

Toplam limit 384.000 TL oldu seneye 1 milyona yakın olur. Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] 

İlk kartım enpara Haziran 2020 de açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 27 Nisan 2023; 18:50:8 >

Hayırlı olsun bana da periyodik artış gelmiş.

Bir süredir hesabı oldukça aktif tutuyordum. Onun ciddi etkisi olmuş.

• 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.