< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (667. sayfa)

-
-
Benim yapıkredi'de aidat muafiyetim var ama limitim 3 bin lira. Bir işime yaramıyor kart:)
Bir kart aidatın fazlasını çıkaracak kadar kampanya yapıyorsa aidata takılmam ama yapıkredi cimri.
Bonus'un 500 liraya 1,25 TL bonus verdiği markette 500 lira harcamaya 1 kuruş puan veriyor.
O nedenle ben Vakıf World ortak markalı kart kullanıyorum ve aidat ödemiyorum.
-
Evet öyle imiş teşekkürler 👍quote:
Orijinalden alıntı: sukruciger
Deprem bölgesine özel hocam maliye bakanlığı Twitter hesabında detaylar var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıf world aidat almıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İnternet/ Posta/ Telefon ile alışveriş seçeneği kapalı olduğu halde arkadaşın kredi kartından mail order işlem yapılmış (bilgisi dahilinde). Nasıl oluyor? Bu ayar o ayar değil mi?
-
Bi garanti bankası bonus kredi kartım var, şimdi bir de ikinci kart düşünüyorum yanına. Yapıkredi world kart ve enpara kredi kartı arasında kaldım
Hangisini tavsiye edersiniz kampanyalar ve kolaylık bakımından?
Qnb finans
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enparadan farklı mı bu? Şimdi hiç qnb şubesine gidip hesap açtırmakla uğraşasım yok
Evet bu ayar kapalı olduğunda işlem yapılmaması lazım.Mail order için çoğu firma sms onayı veya imza alıyor artık bu şekilde yapılmamış ise banka açığıdır.Normal qnb kredi kartı birkaç ay önce mail order kapalı oldugu için bana işlem yapmamıştı açmak zorunda kalmıştım siz Enpara ile bir görüşün bu durum olumsuzluk oluşturabilir
Farklı
Evet konudada daha önceden yazmıştım, ben mail order'a mail atarak kapatabilmiştim.
-
Bu kartlara aidat yok.
www.vakifbank.com.tr
Ortak Markalı Kartlarhttps://www.vakifbank.com.tr/ortak-markali-kartlar.aspx?pageID=1222Troy Tercih kart da aidatsız.
-
Aidat alınmadığına dair bir açıklama yapılmamış müşteri bazında aidatsız heralde
Sözleşmede yazıyor.
-
Akbank Axess, Maximum, Yapıkredi World, QNB, Enpara, Ziraat Bankkart kartlara sahibim. Benim kullanımıma göre puan/indirim kampanyaları ve pos yaygınlığına göre memnuniyet sıralamam; Maximum=World>Ziraat=Axess>QNB=Enpara. Axess ve bankkart puanları ile dönem içi alışverişe ödeme yapabiliyorsunuz. World ve maximum puanlarını iyzico uygulaması aracılığı ile iyzico ön ödemeli karta aktararak istediğiniz yerde puan son kullanma tarihine takılmadan harcayabilirsiniz... Enparayı birikimlerim için kullanıyorum ama kredi kartının aidatı olmaması ve sonradan belli miktara kadar taksit yapması dışında bir avantajı yok gibi.
-
Sözleşmeyi atın da bi inceleyelim
Cevaplar için teşekkürler. Dediğim gibi olay arkadaşın başına geldi. Kendi bile isteye kredi kartını mail order işlemde kullandı fakat sonradan kıllandığı için kartı iptal ettirip yeniletme talebinde bulundu. Ayarın da kapalı olup kullanılabilmesine şaşırmıştık o yüzden sorma gereği duydum. İmza olayına hiç denk gelmedim, şifre isteyenler de zaten mail order değil sanal pos kullanan firmalar oluyor diye biliyorum.
Şimdi bende de o ayar açık ama ₺50 gibi bir rakam yazıyor mesela izin verilen tutar olarak. Mail order işlem yapmak istesem bu tutarla sınırlı mı olacak yoksa ne çekerlerse verecek mi ben de şüpheye düştüm açıkçası. Bir sıkıntı var bu Enparada.
-
50₺ yazan tutar sanal kart limitiniz olmasın
Ana kartın internet alışverişlerine kapalı olması sanal kartın mail order ile işlem yapmasına engel değildir zaten sanal kartın amacı limiti sen belirliyorsun senin belirlediğin limitten 1 kuruş bile fazlasını çekemezler
Hayır ₺50 yazan ana kartımın İnternet/ Posta/ Telefon yazan limiti kullanmıyorum da öyle duruyor hep. Asıl sorun işte o seçeneği kapalı durumda olduğu halde yine de ana karttan mail order işlem yapılabiliyor olması.
Sanal kartımı zaten aktif olarak kullanıyorum sürekli oynuyorum onun limitiyle. Kullandıkça arttırıyorum hesap kesim tarihinden sonra sıfırlıyorum çünkü o da hesap kesildiği gibi bütün limit boşa çıkıyor kötü oluyor. Kullanıyoruz işte ama Allaha emanet bir yandan da korkuyorum bu Enpara ile ilgili bu tarz benzer şikayetleri de okudukça.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 23 Şubat 2023; 22:47:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X