Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (993. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.837
Cevap
522
Favori
1.333.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 991992993994995
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bulunduğum yerde bonus ve axess üye iş yeri çok

• Arkadaşlar konuyu tam anlamadım bi kaç kişi kartlarını kapatacağını söylemiş bir durum mu oldu bilmediğimiz.

• Creative52 C kullanıcısına yanıt

Bazı kısıtlar gelmiş. Belirli yüklemeleri taksitlendirmeme gibi. Birde limit qnb ile ortaksa bölünecek ondan da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Hocam eski kredi kartı kapatmak puan düşürüyordu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    DÜŞÜRMEZ.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Birkaç gün önce ev dekorasyon ödemem vardı. Sadece Garantri'ye taksitleri varmış O da üç taksit.

Ben de en azından 9 bin lirası beş taksit olsun bari diye Enpara ile ödedim. Sonra faizsiz beşeböldüm.

Evet bu enflasyonda 9 bin bile az. Dolar bazında karşılaştırsan 9 bin bile düşük kaldı ama hiç yoktan iyidir.

QNB ile ortak limit kullanmaya devam ettikçe ben bu kartı taşımaya devam ederim.

• Merhaba iyi forumlar ben enpara kullanıyorum bankamatik kartındaki 5 kere temassızdan sonra şifre isteme olayı cok canımı sıkıyor bu duruma bir çözümde getirmiyorlar kredi kartıda kullanmak istemiyorum sırf bu sebepten enpara kullanmayı bırakacağım.Sizlere sorum başka bankaların bankamatik kartlarında temassız işlemlerde bu tarz kısıtlamalar var mıdır acaba teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkeR26 -- 9 Eylül 2023; 9:50:18 >
  • DarkeR26 kullanıcısına yanıt

garanti kartımı 1 yıldır kullanıyorum daha şifre girerek alışverişim olmamış olabilir ilk defa duydum böyle bir uygulama

Kartı kapatmak için borcunu bitirme şartı yok, kapatıp ödemelere devam edebilirsiniz, bilgilendirme amaçlı yazmak istedim

• Malesef bu sekilde hocam kücük alışverislerimi enparayla yaptığım icin temassız özelliğini sürekli kullanmak durumundayım fakat 5 kerede 1 harcamata onay gelmiyor markette kasanın ortasında mağdur oluyoruz günlük sıfırlansa neyse ama o sekildede olmuyor toplam harcama sayısına bakıyorlar bankamatik kartını kullanan arkadaşlar bilir bu durumu eziyet resmen bende baktım cözüm üretilmiyor başka bankayı kullamacagım.

• DarkeR26 kullanıcısına yanıt
    Çoğunlukla axess kart kullanıyorum, onda da temassız alışveriş için toplamda belli bir limit var, ona ulaşınca şifre istiyor. Tek seferde yapılan temassız alışveriş limitinden bahsetmiyorum. Alışveriş sayısı önemli değil ama toplamda 3bin küsürdü sanırım o limite ulaştığında marketten 20 liralık bir şey bile alsan şifre istiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hbp taksit yapar mı?

• hala kkm acamiyoruz degil mi ? bunlari bir subesi de yok ..uygulama, internet sitesi ..vb bir acık var mi tekrar acabilmek icin ..

• enpara ile külçe altın alsak ücretsiz taksitlendirme yapıyor mu? yapıyorsa hangi siteden yapıyor nolur biri cevaplayabilir mii

• faiz de yükseldi şu kartımı yükselt artık eyyyy en para

• drjacob kullanıcısına yanıt
    şu günlerde artabilir

• Son zamanlarda hpsipay taksitlendirmeye çalışan oldu mu acaba, kısıt vs konuşulmuş ama tam bir ibare göremedim.

• arkadaşlar tüvtürk araç muayenesini taksitlendiren oldu mu acaba?

• sushi. S kullanıcısına yanıt

Geçen sene taksitlendirmiştim.

• UFUK03 U kullanıcısına yanıt
    ben geçende uranyum aldım taksit yaptı hocam.

• 
Sayfa: önceki 991992993994995
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.