Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.837
Cevap
522
Favori
1.333.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: ahbemetin

arkadaşlar bişey sormak istiyorum, öyle bir hava oluşmuş ki burada adeta bütün yorum yapan forumdaşlar enpara çalışanı gibi, herkes karttan memnun, ben de bir kredi kartı arayışı içindeyim, geçtiğimiz günlerde ziraat ten istedim 1.000 lira limitli bir kart, 15 günde geldi gelmesine fakat öyle bir problem yaşadım ki, müşteri temsilcisine bu kartın yıllık aidatı var mı varsa nasıl kurtulabilirim bir yol gösterin dedim, bizim yapacağımız birşey yok dedi, ben de müdür ile görüşebilir miyim diyerek ofisine girdim, aynı soruyuona yönelttim, sen misin soran? vay efendim mecbur ödeyecek mişim, yapacak hiçbir şeyiniz yok, 444 lü bir numaraları varmış oradan çözmeliymişiz, vs. ellerimi kollarımı oynatmadan konuşmalıymışım .. nasıl çıkacağımı bilemedim ofisten, doğruca müşteri temsilcisinin yanına gidip imzaladığım evrakları yırtmasını istedim kartı da almadım. çıktım gittim.
    Anladığım kadarı ile bu enkart ta böyle şeyler olmayacak, yıllık kart aidatı, köpüren müdürler vs. bir de benim bulunduğum yer köyceğizde finans bank ve atm si yok başka bankadan enkarta para transferi yapıp harcamalarımızı yine enkarttan mı yapmalıyız, parayı nasıl yatırabiliriz bu karta?
    teşekkür ederim.

edit; imlâ

Yumruğu çakıp çıkacaktın aslında. Hiçbir bok da olmazdı

Gorevi basinda memura gorevinden dolayi darpin 10.000 TL ye yakin para cezasi vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

arkadaşlar bişey sormak istiyorum, öyle bir hava oluşmuş ki burada adeta bütün yorum yapan forumdaşlar enpara çalışanı gibi, herkes karttan memnun, ben de bir kredi kartı arayışı içindeyim, geçtiğimiz günlerde ziraat ten istedim 1.000 lira limitli bir kart, 15 günde geldi gelmesine fakat öyle bir problem yaşadım ki, müşteri temsilcisine bu kartın yıllık aidatı var mı varsa nasıl kurtulabilirim bir yol gösterin dedim, bizim yapacağımız birşey yok dedi, ben de müdür ile görüşebilir miyim diyerek ofisine girdim, aynı soruyuona yönelttim, sen misin soran? vay efendim mecbur ödeyecek mişim, yapacak hiçbir şeyiniz yok, 444 lü bir numaraları varmış oradan çözmeliymişiz, vs. ellerimi kollarımı oynatmadan konuşmalıymışım .. nasıl çıkacağımı bilemedim ofisten, doğruca müşteri temsilcisinin yanına gidip imzaladığım evrakları yırtmasını istedim kartı da almadım. çıktım gittim.
    Anladığım kadarı ile bu enkart ta böyle şeyler olmayacak, yıllık kart aidatı, köpüren müdürler vs. bir de benim bulunduğum yer köyceğizde finans bank ve atm si yok başka bankadan enkarta para transferi yapıp harcamalarımızı yine enkarttan mı yapmalıyız, parayı nasıl yatırabiliriz bu karta?
    teşekkür ederim.

edit; imlâ

+1000

• erakan kullanıcısına yanıt
    kamu maaş müşterisiyim diye, hadi dedik hepsi bir bankadan olsun istedik kabahat işlemişiz haberimiz yokmuş, hem müşteri hizmetlerine 6 tane şikayet maili attım pazartesiye de hususi olarak telefondan şikayet edeceğim.. şikayetvar isimli siteye de yazdım bekliyorum..
  • kronik10.5 kullanıcısına yanıt
    bana dese ki bir iki tane otomatik ödeme talimatı ile kurtulursun diye, o dakka kartı alıp gidicem ama nerdee, adamlarda bırak hizmeti, müşteryii, hepsi fasafiso yan gelip onu bunu azarlama hakaret etme.. hepsi var hizmetten başka..
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    kardeş sen burda köyceğizde misin?
  • quote:

bana dese ki bir iki tane otomatik ödeme talimatı ile kurtulursun diye, o dakka kartı alıp gidicem ama nerdee, adamlarda bırak hizmeti, müşteryii, hepsi fasafiso yan gelip onu bunu azarlama hakaret etme.. hepsi var hizmetten başka..

Devlet bankasına bulaşma bence. İlgini çeker mi bilmem ancak kredi kartı konumuza bekleriz.

• Hayır, kısa bir internet araştırması sadece.
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, ilgi ve araştırma için..
  • enpara'nın kredi kartı hizmeti var da ben mi bilmiyorum? bazı yorumlar o yönde de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

enpara'nın kredi kartı hizmeti var da ben mi bilmiyorum? bazı yorumlar o yönde de.

Henüz yok.....
    konuyu aradım bulamadım, kardeş mümkünse link..
  • quote:

konuyu aradım bulamadım, kardeş mümkünse link..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=44946344&p=916#80950889

Buyur dostum gençlere yönelik olsa da herkese yardımcı oluyor konu sakinleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik10.5 -- 9 Eylül 2013; 1:01:29 >
    ben 38 lik lerdenim istesek bana da genç yada üniversiteli card verir mi bu tatlısu kurnazları acaba?
  • quote:

ben 38 lik lerdenim istesek bana da genç yada üniversiteli card verir mi bu tatlısu kurnazları acaba?

Yok abi vermezler sana en uygunu daha önce de dediğim gibi halkbankasından parafcard. Ücretsiz olması da avantaj. Kullananlar memnun.

• 32 günlük bayağı iyiymiş. Şu anda daha yükseği yok sanırım. İşte Enpara' da en çok çekindiğim nokta online olması yoksa yarın turuncu hesaptan çeker hemen enparaya geçerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

quote:

teşekkür ederim.

edit; imlâ

Gorevi basinda memura gorevinden dolayi darpin 10.000 TL ye yakin para cezasi vardir.

Diyorsun

Doktorları dövenlerin ceza aldığını hiç duymadım da şahit de olmadım

Tahrik etti, pişmanım demen yeterli...

• quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

32 günlük bayağı iyiymiş. Şu anda daha yükseği yok sanırım. İşte Enpara' da en çok çekindiğim nokta online olması yoksa yarın turuncu hesaptan çeker hemen enparaya geçerdim.

Merak ettiğim bu en paranın bi güvencesi olup olmadığı

Yarın birgün batıp gitse devlet bankalarda olduğu gibi belli bir miktara kadar paramıza güvence veriyor mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

32 günlük bayağı iyiymiş. Şu anda daha yükseği yok sanırım. İşte Enpara' da en çok çekindiğim nokta online olması yoksa yarın turuncu hesaptan çeker hemen enparaya geçerdim.

Merak ettiğim bu en paranın bi güvencesi olup olmadığı

Yarın birgün batıp gitse devlet bankalarda olduğu gibi belli bir miktara kadar paramıza güvence veriyor mu?

Finansbank internet şubesi gibi....

1oo bin TL. güvence altında...

• quote:

teşekkür ederim.

edit; imlâ

Hocam yanlışınız var.

Köyceğiz'de finansbank ATM'si var. Aşağıda kordonun girişinde, kızıl meydanın yanında toplu ATMler arasında finansbank ATMsi de var tam ortada.

• www.finansbank.com.tr
    Şube ve ATM Adres ve İletişim Bilgileri | QNB Finansbank
    http://www.finansbank.com.tr/finansbank-atm-ve-subeler/popup-atm-bilgileri.aspx?id=27110637

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.