Şimdi Ara

Finans Bank 5030 Anında Kredi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeri Burasımı Bilmiyorum Ama Yazıyorum İşte...
    Geçenlerde Bi An Para Lazım Oldu Tamamlayamadım o Arada Reklamda Gördüm 5030 a Gönderdim TC mi Hemen Cevap Geldi 1500 e Kadar Çekebilrsiniz Diye.
    Neyse Gittim Kısa Sürede Halloldu.
    1,500 Tl yi 12 Ayda 1,549 Olarak Geri Ödeyeceğim Burası Tamam.Tamam da 200 Tl Dosya Masrafı + 50 Tl Sigorta ( Poliçede 40 Yazıyor ) Toplam 250 Kesintiyle Aldım Paramı ve % 0,39 luk Faiz Oranı % 20 Olarak Çıkıverdi Karşıma :) O An Hiç Bişe Sormadım Kimseye Size Danışayım Dedim Bu Doğru Bir Hesaplamamı Yoksa Bir Yanlıslıkmı var Diye....
    Teşekkürler

• Yok mu bankaci
  • Finansbank memlekette çalışılacak en son bankadır
    1500 liraya 200 lira masraf yok artık
  • normaldir,zaten kolay kolay kredi verilmiyor.adamlarda böyle bulmuşlar yolunu:)

merak ettim hocam çalışansındır heralde değil mi öğrenciye vermezler mi ki
  • Calisiyorum ama sigirta falan yok belgede vermesm sadece nufus cuzdanu ve ttnet faturasi
  • Düşük faiz oranıyla böyle çekiyorlar insanları. Neymiş faiz 0,39'muş. Faiz %0 olsa ne yazar. 1500 lira karşılığında 250 lirayı peşinen alıyorlar. İmzayı attığın anda %16 kazanıyor zaten %3,3'te 12 aylık toplam faiz...
    İyi para...
    Kredi almak istiyorsan Vakıf, Ziraat vb. bankalara gitmeni ve görüşmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Calisiyorum ama sigirta falan yok belgede vermesm sadece nufus cuzdanu ve ttnet faturasi

sigirta yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Calisiyorum ama sigirta falan yok belgede vermesm sadece nufus cuzdanu ve ttnet faturasi

sigirta yok mu ?

Sigorta Yaf Telefondan Yazıyorum Yanlış Oluyo Bazen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.