Merhabalar..... Yeri Burasımı Bilmiyorum Ama Yazıyorum İşte... Geçenlerde Bi An Para Lazım Oldu Tamamlayamadım o Arada Reklamda Gördüm 5030 a Gönderdim TC mi Hemen Cevap Geldi 1500 e Kadar Çekebilrsiniz Diye. Neyse Gittim Kısa Sürede Halloldu. 1,500 Tl yi 12 Ayda 1,549 Olarak Geri Ödeyeceğim Burası Tamam.Tamam da 200 Tl Dosya Masrafı + 50 Tl Sigorta ( Poliçede 40 Yazıyor ) Toplam 250 Kesintiyle Aldım Paramı ve % 0,39 luk Faiz Oranı % 20 Olarak Çıkıverdi Karşıma :) O An Hiç Bişe Sormadım Kimseye Size Danışayım Dedim Bu Doğru Bir Hesaplamamı Yoksa Bir Yanlıslıkmı var Diye.... Teşekkürler
Yok mu bankaci
Finansbank memlekette çalışılacak en son bankadır 1500 liraya 200 lira masraf yok artık
normaldir,zaten kolay kolay kredi verilmiyor.adamlarda böyle bulmuşlar yolunu:)
merak ettim hocam çalışansındır heralde değil mi öğrenciye vermezler mi ki
Calisiyorum ama sigirta falan yok belgede vermesm sadece nufus cuzdanu ve ttnet faturasi
Düşük faiz oranıyla böyle çekiyorlar insanları. Neymiş faiz 0,39'muş. Faiz %0 olsa ne yazar. 1500 lira karşılığında 250 lirayı peşinen alıyorlar. İmzayı attığın anda %16 kazanıyor zaten %3,3'te 12 aylık toplam faiz... İyi para... Kredi almak istiyorsan Vakıf, Ziraat vb. bankalara gitmeni ve görüşmeni tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: ysakay
Calisiyorum ama sigirta falan yok belgede vermesm sadece nufus cuzdanu ve ttnet faturasi