Şimdi Ara

Finale Dersanesine Gidenler İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlayanlar oldu mu ? Başladıysa kaynak verdiler mi , nasıl sizce kitaplar iyi mi ?

• Ben gidiyorum kaynakları gayet iyi,aylık olarak da dergi veriyorlar,planıda iyi tam olarak uyarsan dershaneye iyi bir yere gidersin!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch0pin

Ben gidiyorum kaynakları gayet iyi,aylık olarak da dergi veriyorlar,planıda iyi tam olarak uyarsan dershaneye iyi bir yere gidersin!!!

yani mesela matdan fizikten kimyadan biyodan ilk konular falan var ? onun haricinde herhangi bi soru bankası falan yok yani? sadece konu anlatım fasikülleri?
  • O bilgi bankaları bence iyi simetri gibi ama daha dandiği

• quote:

Orijinalden alıntı: matematiközürlügenç

O bilgi bankaları bence iyi simetri gibi ama daha dandiği

soru bankaları da mı veriyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

quote:

Ben gidiyorum kaynakları gayet iyi,aylık olarak da dergi veriyorlar,planıda iyi tam olarak uyarsan dershaneye iyi bir yere gidersin!!!

yani mesela matdan fizikten kimyadan biyodan ilk konular falan var ? onun haricinde herhangi bi soru bankası falan yok yani? sadece konu anlatım fasikülleri?

Yok soru bankası verdilero fasiküllerde de konu anlatım ağırlıklı yine içinde soru var!!!

• Ben temel lisedeki müdür beğenmemiş (!) o yüzden sadece fasikül dağıtılacakmıs yani siz siz olun lanet final kurumuna gelmeyin illet ettirdiler insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OdellBeckhamJr -- 19 Eylül 2016; 17:22:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınava Tek Gitcem
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yok soru bankası verdilero fasiküllerde de konu anlatım ağırlıklı yine içinde soru var!!!

anladım ben sadece fasikül verdiler zannettim neden kızdın bu kadar

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım ben sadece fasikül verdiler zannettim neden kızdın bu kadar

Yok hocam niye kızıyım,bence yazılacaksınız bir yere final iyidir,başarılar!!!

• Soru bankası+Konu anlatımı+Aylık fasikul veriyolar.

• Kaynakları güzel de bugün deneme olduk beğenmedim daha öncede çözmüştüm final denemelerini zaten ben finalin anadolu lisesinden mezunum oradaki denemeler gibi değildi bir de 120 soruluk umarım bir daha yıl içinde olmaz böyle denemeler.

• Lilyop kullanıcısına yanıt
    120 soruluk denemeler moral için sanırım hocam

• Benim moralimi bozdu aksine 🙄

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilyop

Benim moralimi bozdu aksine 🙄

Kolaydı hocam bence.Neden moraliniz bozuldu

• Sosyalim kötü geldi şu kral sorusu bir de tarihten bikaç soru yüzünden.Yoksa özellikle matematik çok kolaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilyop -- 19 Eylül 2016; 17:56:11 >
  • quote:

Sosyalim kötü geldi şu kral sorusu bir de tarihten bikaç soru yüzünden.Yoksa özellikle matematik çok kolaydı.

Hocam netinizi nasıl hesapladinız ? Bizden kitapcigi falan aldılar.Bu arada sizin ki sınıf belirleme sinavavıydı dimi ?

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Kitapçık cevap anahtarı verdiler bize.Evet üzerinde mezun düzey belirleme sınavı yazıyordu.Yarın da sonuçlar belli olacak zaten.

• quote:

Kitapçık cevap anahtarı verdiler bize.Evet üzerinde mezun düzey belirleme sınavı yazıyordu.Yarın da sonuçlar belli olacak zaten.

Bize vermediler.Geçen yılda vermemişlerdi.

• Denemeden kaç net yaptınız arkadaşlar?
    Türkçe: 4Y 1B
    Mat: 1 B
    Sosyal: 2Y 9B
    Fen: 4Y 1B nasıl sizce? Sınav kolay olduğundan herkes iyi yapmıştır heralde sonuç kötü gelmez umarım :D

Bize de kitapları bu cumartesi dağıtacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Soru bankası+Konu anlatımı+Aylık fasikul veriyolar.

Sağolun hocam umarım çöp değildir kitaplar işe yarar o kadar para verdim ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.