Şimdi Ara

FİNAL YGS SINAVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıldı ayrıca ygs'nin tamamı mı sorulmuştu?

• Tamami.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamı vardı, 129 net yaptım. Sosyal kasıntıydı biraz.
  • 115 net yaptım bende sosyal değilde tarih kasıntıydı Geometri çok kolaydı diğerleri orto seviyeydi bence tipik final sınavı 15 tane boşum vardı o konuları hiç hatırlayamadım yarım yamalak hatırladığım 10 sorudan 4-5 yanlış çıktı Konularının tamamını bilseydim 135-140 yapardım diye düşünüyorum
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    arkadaş bizim dersane cevap anahtarını vermedi A ve B cevap anahtarını koyan olursa kontrol etcem yardımcı olabilir misin??
  •  FİNAL YGS SINAVI

FİNAL YGS SINAVI
  • türkçe biraz kötü çıkmış birde sadece b var bende

AADDEBDAACCCCDCAAEEBEECCADDDBBBADBBEBCEE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toefl sınavı 2013
    12 yıl önce açıldı
    KAREKÖK AYT MATEMATİK 2022
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe'de değil de sosyalde çok zaman kaybettim.Hatta bi ara kafam gitti, okumaktan.Başka yerlere dalıyordum.Feni hızlı çözmek zorunda kaldığımdan 40'da 19 yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentın Tarantino

Türkçe'de değil de sosyalde çok zaman kaybettim.Hatta bi ara kafam gitti, okumaktan.Başka yerlere dalıyordum.Feni hızlı çözmek zorunda kaldığımdan 40'da 19 yaptım.

zamanla sosyalden konu ve soru eksiğin kalmayınca finalin sınavları başta olmak üzere sosyale 20dk dan fazla harcamamaya çalış birçok felsefe sorusunda can alıcı kelimeyi falan görünce işaretle geç.

zamanla 15 dk ya indirmeye çalış 18dklık bir ortalama yakalasan yeter.

fende aşırı iyi değilsen sakın aceleye getirme,fizikte falan sorunun detay kısımları gözünden kaçar,yine finalin bazı sınavlarında gerçekten zor fizik soruları oluyor
    belki sene içinde denk gelirsiniz o tarz sorulara ama işte o zaman zaman harcamak zorunda kalacaksın.çünkü o sorular bünyeyi sarsacak cinste sorular.onları görünce anlarsın zaten demek istediğimi.

edit:sayısalsın diye düşündüm ondan böyle tavsiye vermeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 7 Eylül 2013; 20:18:56 >

• Saol kardes benimkide şanssızlık a kitapcigiyim a var mi arkadaslar veya kardes feni kontrol etsemde yeter sosyal yetismedi zaten digerleride iyi feni cekebilr misin zahmet olnazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

quote:

Orijinalden alıntı: Quentın Tarantino

Türkçe'de değil de sosyalde çok zaman kaybettim.Hatta bi ara kafam gitti, okumaktan.Başka yerlere dalıyordum.Feni hızlı çözmek zorunda kaldığımdan 40'da 19 yaptım.

zamanla sosyalden konu ve soru eksiğin kalmayınca finalin sınavları başta olmak üzere sosyale 20dk dan fazla harcamamaya çalış birçok felsefe sorusunda can alıcı kelimeyi falan görünce işaretle geç.

zamanla 15 dk ya indirmeye çalış 18dklık bir ortalama yakalasan yeter.

fende aşırı iyi değilsen sakın aceleye getirme,fizikte falan sorunun detay kısımları gözünden kaçar,yine finalin bazı sınavlarında gerçekten zor fizik soruları oluyor
    belki sene içinde denk gelirsiniz o tarz sorulara ama işte o zaman zaman harcamak zorunda kalacaksın.çünkü o sorular bünyeyi sarsacak cinste sorular.onları görünce anlarsın zaten demek istediğimi.

edit:sayısalsın diye düşündüm ondan böyle tavsiye vermeye çalıştım.

evet hocam sayısalım verdiğin tavsiyeler için de çok teşekkür ederim.Fen kısmına geçtiğimde 30 dk. kalmıştı sınavın bitmesine.bir daha ki sınavda önce türkçe sonra fen yada matematik en son sosyal çözeceğim.eminim daha yararlı olur benim için.

• arkadaşlar size deneme kitapçıklarını ne zaman veriyolar. biz gün sonra alıyoruzda nasıl bi iş bu
  • Hemen Sonra

• o zaman bizim dershanede bi cinslik var hemen vermiyorlar denemeyi ne sacma bi olaydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakomoo

o zaman bizim dershanede bi cinslik var hemen vermiyorlar denemeyi ne sacma bi olaydır

tüm şubeler aynı anda yapmıyor sınavı bazen 2-3 haftalık farklılıklar bile oluyor.onu organize ediyorlar.

edit:bazense geç dağıtma nedenleri 12. sınıflarla mezunların aynı anda sınav olmaması da olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 7 Eylül 2013; 21:15:45 >
  • olabilir ama sacmalık bu sınıf degişiklik sınavı şimdi bekliyoruzki kitapçıpı alacağızda ohoo
  • Sınav kolay mıydı sizce normal miydi yksa? Ben baya rahat yaptım ama kitapçık yok kontrol edemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolaylık zorluk kişiye göre degişir ama bence orta ile kolayın arası gibi bişey
  • Arkadaşlar kitapçık verilen arkadaslar koyabilrse bizde kontrol edebiliriz

• Aynen kitapçığı koyan çok büyük dua alır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.