Şimdi Ara

final tyt yks denemeleri nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dışarıdan girmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabavet -- 12 Kasım 2017; 16:44:26 >

• Finalin sınavları kolay olur. Kısa kısa problemler kolay geometri var yani ösymnin tam tersi. Tr orta oluyor. Fen de kolay sosyal ise ortaydı. Eğer kaliteli bir yer istiyorsan finale girme
  • ghost592 G kullanıcısına yanıt
    Dostum açı nasıl acaba
  • TYTde öyle çok kasıntı soruları yok ,problemlerı dışında gerçek sınava yakın bence fen de aynı şekilde ama mat2si kolay geliyor.
  • m.arda99 M kullanıcısına yanıt
    Dostum ya açı ya finale gideceğim ne dersin hangisi sence
  • finalde açıya göre kendini karşılaştırabiliceğin daha çok kişi olur , öğrenci kalitesi de daha yüksektir diye tahmin ediyorum. Final bence
    bilmiyorum forumda sürekli yerden yere vuruluyor deneme için buarada sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabavet -- 12 Kasım 2017; 18:48:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    6 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    4 yıl önce açıldı
    TÖDER 2.YGS DENEMESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu hafta sonu sınavına gir kendin karar ver
    ne sınavı
  • final pişmanlıktır
  • ne peki yayın kalmadı hangi yayını yazssam sebep belirtmeden pişmanlık çöp yazıyorsunuz
  • sen bilirsin gir finale
  • Hocam arkadaşlar haklı finalin denemeleri cidden çöp ve 1 sene boyunca bizlere yaptıkları sınavlar birbirinin kopyasıydı. Yani ben sadece sıralama görüp heyecan kontrolü için girebilirsin. Ancak sana gerçek sınav heyecanını yaşatmayacak çünkü denemeyi erkenden bitireceksin final kolay. Bulabiliyorsan daha iyi bir denemeye gir bulamıyorsan ise hiç yoktan iyidir diyip girebilirsin.
  • hocam deneme kolay olsa da bence finale gir yeni bir sinava girecegiz sonucta deneyimlemek iyi olur bence daha sonra iyi yayinlarin denemesini alip evde cozersin zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finali kim kötü diyor? En düzgün eğitimi veren kurum ve en düzgün kitapları yayınlayan kurumdur final. Denemeleri ösym tadındadır. Övmek için söylemiyorum, gerçekleri söylüyorum. Buraya finale giden %100 kazanır vb. şeyler yazmıyorum, çalışan hiçbir dershaneye gitmeyerek de kazanır.
  • Denemesine girdim konu eksigim yuzunden biraz zor geldi. 80de 50 net anca gelir diye dusunuyorum bu haftakinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghost592 G kullanıcısına yanıt
    açı ya da finale gireceğim sence açı mı final mi peki
  • hocam ben açının denemelerine giriyorum orta veya ortanın 1-2tık üstü soruları güzel ama sıkıntı şey ya konu denemesi gibi oluyor mesela geçende problem falan vardı dedim tam tüm konular var atıyorum mesela üslü sayı yoktu küme yoktu ama ondan önceki sınav mesela 3küme vardı onun dışında soruları güzel
  • Açıyı finalden iyi biliyorum.
  • Finalin denemelerine kim kolay diyor son deneme baya zordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.