Nadalın sol kolunun sağ kolundan 3 cm daha kalın old.nu biliyormuydunuz
nadal ı ne zaman federerin karşısında görsem adamın surat ifadesi ben kaybettim kupayı federe re verin gitsin der gibi
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
deme ki sol eliyle
Federer rahat alır Çim kortta nadal ın alması imkansız
Ha Nadal alırsa, artık Federer cortlamış demektir
Çimde fedon.Toprakta nadoş.
quote:
Orjinalden alıntı: Inflictum
quote:
deme ki sol eliyle
allah cezanı olm
bence favori federer fakat nadal maçı alıp federeri emeklilik için düşündürmeye başlıyacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: maxiforum
NADAL NADAL NADAL
bu herif sadece ton balığı, biftek ve tavuk etiyle besleniyor galiba... o nasıl kas ya....
quote:
Nadal 23 yaşında.. geleceğin tenisçisi.. Federenin eline koluna her an verebilir... acaip hırslı bi zibidi... ben de 24 yaşında orta altı tenis oynayıcısıyım birazdan tenis oynamaya çıkıyorum onları bırakın beni izleyin .. umud vaadediyorum
+1
Hernekadar Federer' i sevsem de bu sefer Nadal ın alacağını düşünüyorum.
Ayrıca sana da başarılar
En sevdiğim Tenisçidir bu ikisi
Federer - Şarapova
çok seviyorum ama daha isminin nasıl yazıldığını öğrenemdim
Arkadaşlar şimdi kontrol ettimde maçı canlı olarak CNN Türk vermiyor malesef.. Çünkü yarın F1 yarışlarıda var..
Çim kortun kralı Federer alır maçı ancak zorlanır bu sefer bence.
Cevap kortta saklı. Çim!
Federer'i tutuyorum ama bu sefer hiç kolay olmayacak, Nadal 3-4 yıl önce çimde nal topluyordu, şimdi geldiği seviye ortada, takdir etmek lazım, geçen sene çok zorlamıştı Fedex'i, bu sene de 5 setlik bir maç bekliyorum. İnşallah Federer alır çünkü Roland Garros'un intikamını almak lazım sonuç olarak :)
Abi maç başladımı saat kaçta başlıyor ??? ve nerden izliyecez ? HELP !
Arkadaşlar wimbledon'un sitesinde maçın yağmur nedeniyle ertelendiği yazıyor. Umarım F1'in bitişinde Cnnturk verir.
Nadal alır. Yarın uplarım bakın, alırım klavyenizi...
UP!!!
quote:
Orjinalden alıntı: john_locke1907
yorumlardan tenis bilmediğiniz belli bir kere normal kort da herzaman federer birincidir toprak kort da herzaman nadal birincidir ayrıca federer yanılmıyorsam üstüste 5.wimbledon şampiyonluğunu almıştı geçen yıl, maç federerin
Federer çok çok çok iyi ama gördük ki Nadal dün Federerden biraz daha iyi çıktı.... Tavşan kılıklı zibidim benim
valla ağlamak istiyorum.. işte NADAL valla çok sevindim bu sonuca..
Dünkü maçta bir kez daha gördük ki Nadal Ferderer'den bir gömlek daha üstün.Son 2 yıldır deneyimiyle kazanan Federer'i bu sefer tecrübesi de kurtaramadı ama 3-0 ezilmekten kurtardı diyebiliriz.