Şimdi Ara

Final Fantasy XIII (PS3, Xbox 360) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu oyunu tam 4 saat oynadım ve ffx in tırnağı olamaz bu oyun diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x12tr -- 7 Ocak 2011; 11:42:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: Arda_1905

PS2de FFX oynamistim en beyendigim oyunlardan biriydi gercekten cok guzeldi bu oyunu ben gowIII den de cok bekliyorum... bir sorum olacak : FFXIII ve FFXIII VERSUS arasinda ne fark var ?

katılıyorum.Bugüne kadar tüm platformlarda oynadığım en iyi senaryo ffx deydi.oyun bittiğinde kendimi tutamadım ağlamıştım.Soruna dönecek olursak ikisi arasında senaryo - kişi herşey farklı ama tam olarak square versus derken neyi demek istediğini açıklamış değil

FF hayranı değilim ama benim tahminime göre versus demelerinin sebebi FF XIII ile bir alakası olmaması. Kristal teması haricinde tamamen zıt bir oyun olması. Evren farklı, FF XIII gibi büyülü değil daha gerçekçi, turn based değil real time bir oyun olacak. Yani franchise'dan farklı bir oyun olacak tamamen. Şimdiye kadar alışık olduğumuz FF franchise'nın zıddı olacak. İşte bu nedenle "versus" bence.

Bir söylentiye göre, Tetsuyo Nomura daha yapılırken FF XIII'ü beğenmemiş ve Versus'u yapmaya başlamış. FF XIII'de sadece character designer'dı, Versus'da ise yönetmenlik koltuğuna oturacak.

• Versus'u yapan ekip aynı zamanda kingdom hearts ve ff 7 advent children'ı yapan ekip.Zaten gösterilen gameplay'lere bakarsanız buram buram kingdom hearts kokuyor.Efsane oyun olacak kaçarı yok.
  • FF 13'ten güzel olacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Versus'u yapan ekip aynı zamanda kingdom hearts ve ff 7 advent children'ı yapan ekip.Zaten gösterilen gameplay'lere bakarsanız buram buram kingdom hearts kokuyor.Efsane oyun olacak kaçarı yok.

Umarım bu konuda haklısındır. Efsane olsunda doyamıyalım .
  • Evet Sayın donanım haber sakinleri bir konu hortlatma programı ile daha baş başayız konu 2006'da açılmış halen mesaj atan var
  • Hortlayı verdim amaney
    Zorlatı verdim amaney
    hey hey heeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy
  • hey dostum burası ps3 forumu xbox360 ibaresini sil lütfen :D :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.