Şimdi Ara

Final Dershanesi nasıl? (Mezun) - İSTANBUL ESENLER/BAĞCILAR CİVARI DERSHANE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
17.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene fatih final iyiydi ama dersane muamması sonucu çoğu hoca gitmiş bundan sonra dersanenin pek bir cazibesi kalmadı evde çalış en iyisi
  • scandaL. kullanıcısına yanıt
    fatih final kalabalık miydi? ve ilgi alaka rehberlik doru çözümü vs nasıl di

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tum hocalar gitmis ya hatta galiba temel lise oldu ora başka yer dusunun yada bosverin dersaneyi zaten 3 ders vereceklermis kim gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sey sprucam sizin bu kayit oluyo dediginiz haftaicine mi yoksa haftasonuna mi ? Bu araada ben de izmir alsancak finaldeydim. Acikcasi kalabalik oldugu icin etutlerde sira gelmiyor..

ders için değil de soru çözümü ve çalışan insanlar görmek açısından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kegend kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bizim sınıfta 4 kişiyi biliyorum
  • Peki final ve fem hariç gidilebilecek iyi dershaneler var mı? Benim aklıma femden sonra final geldiği için ilk orayı düşündüm özel bir sebebi yok yani
  • Toygar vardı napti o iyiydi

aynı okuldayız boun işletme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğrucuİnsan

soru çözümü için günler vardı diyeli salı günü mat geo soru çözümü olurdu
    tahtaya adını yazardın sıra sana gelince tüm sorularını çözdürürdün
    bu sene mezunlar 10-12 kişi filandı aralarında çalışkanlar da avrdı ilk 3e girenler bizi geçenler vardı yani
    ama nereyi kazandıklarını bilemiyorum, tabi bu sene aynı olur mu onu da bilemicem
    ama ben dergileri, dağıttıkları soru bankalarını beğeniyordum açıkçası çoğunu da çözdüm
    sınavları da güzeldir zorlar biraz ama gerçek sınav da o ayarda oluyor zaten
    hocalar tabi yarısı çok iyi anlatıyor kalanı idare eder diyim ama bu sene çok değişiklik olur

• Hayırlı olsun Bilader

• quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

quote:

Orijinalden alıntı: Doğrucuİnsan

soru çözümü için günler vardı diyeli salı günü mat geo soru çözümü olurdu
    tahtaya adını yazardın sıra sana gelince tüm sorularını çözdürürdün
    bu sene mezunlar 10-12 kişi filandı aralarında çalışkanlar da avrdı ilk 3e girenler bizi geçenler vardı yani
    ama nereyi kazandıklarını bilemiyorum, tabi bu sene aynı olur mu onu da bilemicem
    ama ben dergileri, dağıttıkları soru bankalarını beğeniyordum açıkçası çoğunu da çözdüm
    sınavları da güzeldir zorlar biraz ama gerçek sınav da o ayarda oluyor zaten
    hocalar tabi yarısı çok iyi anlatıyor kalanı idare eder diyim ama bu sene çok değişiklik olur

teşekkür ederim cevaplar için. bu sene neden değişiklik olsun ki ?

Eyv hocam
  • çünkü kendi şubem için söylüyorum çoğu öğretmen geçen sene sonuna doğru devlete geçti ve atandı vee dersane değil artık temel lise
    ama hala dersane olan yer çok iyi bir yer bulursan hocalar da iyi ise neden olmasın
    hocaların devlete geçtiği kesin mi;? bir de şimdi temel liseler de kurs verecek . işte dersane olan iyi bir yer nereden bulunur bilmiyorum ki bu konulardan uzaktım ben sonradan plana dahil oldu. Fatih-aksaray-gaziosmanpaşa bu civarlarda neresi var iyi ?
  • ben kazandığım için ilgilenmiyorum artık bilemicem
    senin gezip sorup soruşturman lazım
    ama geçen sene gopta fatihte güzel dersaneler vardı hala öyleyse devam edebilirsin
    geçen sene nereler iyi idi ?
  • arkadaşlardan duyduğum kadarıyla gop sınav çok iyidi , fatih final, fatih fem, çemberlitaş fem iyi diyorlardı ama cemaat önermem açıkçası
    fen bilimleri de çok iyidi ama beylikdüzü şubesi öyle başkaları nasıl bilmem
  • Çorum şubesi çöp bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzotikbitki -- 13 Ağustos 2015; 17:37:38 >
    teşekkür ederim sağolun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.