Şimdi Ara

Final 2014-2015 Dergi Çözümleri İsteğenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende geçen senenin yani 2014-15 sezonunun final ygs-lys dergileri var. Ancak yeni dergiler çıktığı için soruların kodlarını sitede yazınca , çözüm videoları çıkmıyor. Eski dergilerin çözüm videoları silinmiş. Ben finali arayıp konuştum , yüklemelerini söyledim tekrar. Telefondaki kadın yöneticimle konuşacağım dedi. Ben bu sene çözmeyi düşünüyordum o dergileri , bu sene hazırlanacaktım. Lütfen benim gibi mezun arkadaşlar varsa dergilerin çözümünden yararlanamayan (0212) 343 76 05 bu numarayı arasın. final genel merkezinin numarası bu. dergiler için telesekreter konuşurken direk 6 tuşuna basın bağlanınca. Herkes söylesin çözümlerin eklenmesi gerektiğini, ayaklanalım arkadaşlar !!! O çözüm videolarını istiyoruuuz !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1stwarrior -- 1 Ekim 2015; 10:53:19 >

• Ben aradım da hiç umursamadılar bile.Neden silindi dedim adam akıllı bir şey söylemedi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDanielHenry

Ben aradım da hiç umursamadılar bile.Neden silindi dedim adam akıllı bir şey söylemedi bile.

Kardeşim herkes arasın yine ara , yüklenmesini isterse herkes belki tekrar koyarlar.
  • 1stwarrior kullanıcısına yanıt
    İnşallah yüklerler hocam.Silmelerindeki mantıksızlığı anlamak münkün değil zaten
  • Dergiler yıllık aboneliğe göre düzenleniyor. Adam sana 1 yıl kullanma fırsatı sunuyor.

FEM körfez de aynısını yapıyor. FEM set çözümleri soruları her sene değişir. Tek finale özgü değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 15. dergiye kadar (ygs) videoları pc e indirmiştim bazı konular eksik 500 mb boyutunda toplam eğer çok istek gelirse yükleyip koyabilirim buraya (fizik kimya matematik dersleri sadece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 1 Ekim 2015; 15:55:13 >
  • Çözümleri kaldırıyor mu fem ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.SINIF KAYNAK ÖNERİLERİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çözümleri kaldırıyor mu fem ?

Evet siteden siliyor. Dvd de kullanım süresi doldu diyor.

• Çok mantıksız bir uygulama bence.Bir de sorular tamamen mi değişiyor ? Mesela ben finalin örnek dergilerini inceledim soruların çoğu birebir aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94073CDE9 -- 1 Ekim 2015; 15:59:31 >
  • quote:

Çok mantıksız bir uygulama bence.Bir de sorular tamamen mi değişiyor ? Mesela ben finalin örnek dergilerini inceledim soruların çoğu birebir aynı.

Bazen 3 4 sorusu bazen de komple değişiyor. Belli olmuyor o pek. Yayın kurulu ne isterse o

• Lanet,paragöz öğrenci sömürgecisi yayınlar...
  • Final pismanliktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

ben 15. dergiye kadar (ygs) videoları pc e indirmiştim bazı konular eksik 500 mb boyutunda toplam eğer çok istek gelirse yükleyip koyabilirim buraya (fizik kimya matematik dersleri sadece)

Hocam yüklerseniz çok iyi olur. Cidden ihtiyacımız var.

• Ya arkadaslar ben de geçen yılın dergilerinin eki olan bu denemelerin cevap anahtarını arıyorum yardımcı olabilecek var mı ya
    http://i.hizliresim.com/rMMJOV.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.