Şimdi Ara

Fimi x8 se 2020 drone kaybettim 😥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi fimi X8 2020 marka dronumu bugün hafif rüzgarlı bir havada uçurmak istedim drone havalanmasında herhangi bir sorun yaşamadım sonra drone'u ileriye doğru uçurmaya başladım dronum O esnada yön değiştirmiş Tabii ki kaybolduktan sonra farkına vardım çünkü havalandığında Yukarıdaki rüzgar şiddeti Sanırım daha fazlaydı yaklaşık 2 kilometrenin üzerinde bir mesafe gittiğinde drone bağlantısı koptu Normalde bağlantı koptuğunda Return Home Eve Dönüş yapıyordu biraz bekledim görüntü gelmeyince bir problem olduğunu sezdim Drone gitmiş olduğu istikamete araç ile gittiğimde araştırdım fakat maalesef bulamadım tekrar drone'u kaldırdığım noktaya geldim oraya da gelmemişti maalesef Drone kaybettim Tekrar ulaşamadım.

    Fimi'nin de dji da olduğu gibi bir find my drone şekli varmı yada bulmak için bildiğiniz bir yöntem var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.








  • Öncelikle geçmiş olsun. Detaylı bilgim yok ama log kaydı vb oluyorsa belki son koordinatlarından veya fimi ile irtibata geçiniz belki bir yol gösterirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.