Şimdi Ara

Fim izlerken Donma sorunu (internet hızı resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar film izlerken donma problemi yaşıyorum bilgisayar'da virüs benzeri birşey yok.Format atılıp deepfreze kuruldu hemen arkasından çünkü tertemiz bilgisayar.
    Bu neden kaynaklanıyo 480 p izlerken bile donuyor film falan izleyemiyorum

buad internet hızım 16 mps internet kullanıyorum

Fim izlerken Donma sorunu (internet hızı resimli )

• Öncelikle senden bir şey isteyeceğim.
    Farklı bir bilgisayardan (ama internete yakınlıkları aynı olsun)www.bicaps.net dan 1080p olan bir film aç ve aynı filmi kendi bilgisayarından aç. (Tabi bunları sırası ile yap)
    Farkı bana bildir eğer yavaşlama sadece senin bilgisayarındaysa ona göre konuşalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns52 -- 27 Nisan 2014; 22:25:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns52

Öncelikle senden bir şey isteyeceğim.
    Farklı bir bilgisayardan (ama internete yakınlıkları aynı olsun)www.bicaps.net dan 1080p olan bir film aç ve aynı filmi kendi bilgisayarından aç. (Tabi bunları sırası ile yap)
    Farkı bana bildir eğer yavaşlama sadece senin bilgisayarındaysa ona göre konuşalım :)

valla gece gece farklı bir bilgisayar bulamam şimdi yarın cafeden deneyeceğim söylediğini.Sanırım anlatmak istediğin aynı hızda farklı bir bilgisayardan film izlersen donma olmaz.Yani bu benim bilgisayarımdanmı kaynaklanıyor.Bende sürekli bicaps'tan ızlıyom fılmlerı zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.