Şimdi Ara

filtre kahve makinesi kararsız kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu modeller arasında kaldım birde wattın yüksek olması suyu daha çok ısıtarak daha iyi demlediği anlamınamı geliyor ?

110tl Delonhgi ICM-40 bu model 900 watt bunda altın filtre var diğer modllerin filtresi varmı yokmu bilmiyorum bilgisi olan varmı

Krups FMD3 1100 watt 125tl

Bosch TKA6631V 1100 watt 111tl

Bosch TKA 6024 1100 watt 90tl

Siemens TC60101V 1100 watt 75tl

Morphy Richards 47076 Mattino Çelik Filtre Kahve Makinesi

Morphy Richards Fusıon Filtre Ve Köpürtücü Kahve Makinası (47060EE)

hangisini almalıyım sizce karasız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyx -- 4 Eylül 2012; 22:19:51 >

• dostum kahve filtre yapacaksan bunlarda iş görür ama gerçekten iyi bir tat istiyorsan biraz daha paraya kıyman gerekebilir. Benden daha bilgili arkadaşlar illa ki vardır fakat yine de bence bu modele bir bakmalısın yanlışsam arkadaşlar düzeltsin teşekkürler. :)http://www.hizlial.com/u27.054.8339.0002/morphy-richards-47076-mattino-celik-filtre-kahve-makinesi
  • önerin içi sağol verdiğin modeli inceledim 150 tl buldm fakat diğerlerinden ne farkı var acaba neden o model yani onuda belirtirsen daha çok ayrdımcı olursun
  • up up
  • Morphy Richards Fusıon Filtre Ve Köpürtücü Kahve Makinası (47060EE) olanı sipariş ettim umarım pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnyx

Morphy Richards Fusıon Filtre Ve Köpürtücü Kahve Makinası (47060EE) olanı sipariş ettim umarım pişman olmam

Hayirli olsun, gule gule kullanin
    Kullanmaya basladiktan sonra yorumlarinizi da yazarsaniz iyi olur.
    Acaba nereden , ne kadara aldiniz?
    Ben en uygun burada buldum.
    http://www.gold.com.tr/U202216/Morphy-Richards-47060-Fusion-Filtre-Ve-Kopurtucu-Kahve-Makinesi?ref=biarada.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler bende oradan sipariş ettim golddan gelince yorumlarımı yazarım fotoğraf falanda çekerim almak isteyenlere yardımcı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi ve kötü koku
    13 yıl önce açıldı
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ürün bugün elime geçti hemen kutusunu açtım ve denedim ilk izlenimler olarak malzemesi kaliteli ve şık bir görüntüsü su göstergesinde mavi led yanıyor diğer göstergelerde kırmızı ledler var 3 adet aroma seçeneği var suyun damlama hızını yavaşlatarak daha yoğun bi aroma elde etmeyi sağlıyo işede yarıyan bir özellik bence kahveyide gayet sıcak yapıyor o konudada bir sorunu yok süt köpürtmesine gelince oda başarılı kremşanti gibi yapıyor sütü gayet tatmin edici sütü ısıtarak köpürtme özelliğide var tabi soğuk olarak daha iyi köpürüyor kullanımı gayet basit kullanım kitapçığında türkçe anlatım olmaması bir eksi tabi ama hemen çözüyosunuz kullandıkça ayrıca programlama olarakta yarım sürahi ve daha az demeleme için bir seçenek ve birde tam sürahi kahve demlemek için bir seçenek var şuanda olumsuz bi yönünü görmedim yakında fotoğralarınıda çekip eklerim

• Yeni kahve makineniz hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle. İhtiyaç halinde kağıt kahve filtrelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.supurgemarket.com/kahve-makinesi-c-170_180.html
  • teşekkürler hocam fiyatı uygunmuş şuan elimde var ama filtre
  • quote:

teşekkürler hocam fiyatı uygunmuş şuan elimde var ama filtre

İyi günler, biz de iş yerindeki arkadaşlarla bu tarz bir makine almak istiyoruz ve ya Tchibo'dan alıcaz yada Morph and Richards'ın bu modelini alşıcaz.. Siz 150'ye buldum demişsiniz, nereden aldınız.. bir de hala tavsiye eder misiniz?

Teşekkür ederim.
  • quote:

İyi günler, biz de iş yerindeki arkadaşlarla bu tarz bir makine almak istiyoruz, ya Tchibo'dan alıcaz yada Morph and Richards'ın bu modelini alıcaz.. Siz 150'ye buldum demişsiniz, nereden aldınız?.. bir de hala tavsiye eder misiniz?

Teşekkür ederim.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 13 Eylül 2012; 10:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

İyi günler, biz de iş yerindeki arkadaşlarla bu tarz bir makine almak istiyoruz, ya Tchibo'dan alıcaz yada Morph and Richards'ın bu modelini alıcaz.. Siz 150'ye buldum demişsiniz, nereden aldınız?.. bir de hala tavsiye eder misiniz?

Teşekkür ederim.

Edit: imla

150tl buldum dedğim arkadaşın önerdiği farklı bi mode Morphy Richards değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyx -- 29 Haziran 2013; 17:13:24 >
  • 47060 diyebilirim ben (Food Fusion Köpürtücülü Filtre Kahve Makinesi).henüz deneyimlemedim fakat ürün kullanışlı ve şık görünüyor:)http://www.morphyrichards.com.tr/mn47060.php
  • Merhaba filtre kahve soft pads makinenin yeni yüzü inventum a bakmalımısınız bence.

www.caferoyal.com.tr
  • Bosch
    arçelik
    rowenta
    philips
    bu 4 ünden birini alırsan kafan ağrımaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafe Royal

Merhaba filtre kahve soft pads makinenin yeni yüzü inventum a bakmalımısınız bence.

www.caferoyal.com.tr

hocam makina güzelmiş, fiyatı da uygun ama
    şu pad kahveleri nerden bulcaz?
    çekmeceye direk kahveyi döksek olmaz mı
  • merhaba arkadaşlar bende kahve makinesi almak istiyorum ancak aradığım üç önemli özellik var zaman ayarlayıcı (istediğim saatte kahvemin hazır olması önemli :) ) sertlik ayarı ve çıkarılabilir yıkanabilen filtre bu üç özelliğin birarada olduğu bir kahve makinası biliyormusunuz şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.