Şimdi Ara

Filmlerle ilgili bir düşünce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malumunuz internet hızındaki artış sonucu çoğu kişi internetten, belirli sitelerden şuradan buradan film indiriyor ve seyrediyor. Filmler bildiğiniz gibi sırasıyla sinemeda, Blue-Ray olarak ve TV de yayınlanıyor. Fakat son olarak tüm halka yayınlanıyor. Mutlaka herkeste seyrediyor. Sinemadaki uyku getirici ve cansıkıcı reklamlar, koltuklar yüzünden sinemaya gitmiyorum. Bluray filmlerde en ucuzu 40.00 TL civarında. Filmi almadan bir filmin iyi mi kötü mü oldukları filme yapılan yorumlardan hiç bir zaman anlaşılmıyor. Film kötü çıkarsa 40.00 TL boşa gitmiştir. Ayrıca koleksiyon yapmak ta mantıksız, elde bluray tutupta napacaz. 2. ele satmak bir seçenek. Zaten 2. El'e satacak ilk el sahibi mutlaka filmin kopyasını da alıyordur. O da ayrı bir konu.

    Neyse esas sorum: Filmlerin Rip'lenmiş hallerini internet üzerinden 3-5 dünya geneli dağıtıcıdan dağıtsalar da fiyatı 1 dolar olsa siz bu rip'li filme 1 dolar vererek indirir miydiniz? (Ben bunu tercih ederdim)







  • herkes her şeye istediği şekilde ulaşıyor ve bir dolar dahi olsa para vermeyi kabul etmiyor, etmez de çoğu kişi. Ben verir miyim vermez miyim tam kestiremiyorum, ama orijinal film koleksiyonum var, verirdim herhalde, bilemedim. Ele gelecek dvd yahu...
  • 1 dolara film satmazlar. Anca çıkışından yıllar sonra o fiyatlara düşer, o zamana kadar da kimse beklemez zaten. Ayrıca hiç bir üreticinin ripli film çıkartacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.