Şimdi Ara

Filmlerin en önemli parçası: Müzikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Godfather filmini o meşhur müzikleri olmadan düşündünüz mü? Ya da The Ghost'u ? veya Requiem For A Dream'i ? Peki düşünün My Heart Will Go On olmasaydı Titanic bu kadar başarılı olur muydu?Olmazdı diyorsanız bu başlık sizin için de geçerli.

Filmler tabi ki ele alınırken senaryoya, çekime, oyunculuğa bakılır öncelikle müzik genelde arka plandadır. Ama filmi yaşatan da müzikler değil midir?

Örneğin Babam Ve Oğlum filminin o güzel müzikleri olmasa izleyici bu kadar etkilenir miydi?
    Requiem For A Dream'de o meşhur müzikler çalmasaydı bu film kült statüsüne girebilirmiydi?

Aslında bunlar benim şahsi görüşlerim..Örneğin benim için çok da önem taşımayan, çok başarılı olmayan filmler vardır mesela The Village ve Boys Don't Cry.Pek özelliği olan filmler değil bunlar ama The Village'in muhteşem müzikleri ve Boys Don't Cry'ın sonundaki müzik benim için bu filmleri özel bir hale getirdi.Schindler'in Listesi, Yeşil Yol, Akıl Oyunları, Esaretin Bedeli,Ölü Ozanlar Derneği, Cesuryürek, Azap Yolu gibi müzikleri hep çok başarılı filmler.Mesela Kasımda Aşk Başkadır filmi tüm eleştirmenler tarafından hüsran olarak gösterilsede müzikleri ile hala hatırlanıyor.Ya da Love Story.Filmini hatırlayan pek yok ama müzikler hala efsane.

Bu yüzden müzikler bence bir filmin en önemli parçası..Peki ya sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.