Şimdi Ara

Film yapsanız iyi rolde kimi kötü rolde kimi oynatırsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir film yapıyorsunuz iyi rolü kime kötü rolü kime verirsiniz.Ben iyi rolde Christian Bale kötü rolu ise John Travolta'ya veririm.Travolta o mimikleri,bakısları,ses tonu,sigara icmesi ve o yüzü ile tam bir pisko karakter oluyor ornek olarak Kırık ok ve Yüz Yüze filmleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 12 Ocak 2008; 2:29:56 >

•  Film yapsanız iyi rolde kimi kötü rolde kimi oynatırsınız ?
  • De-Niro olayı tek karede acıklamıs zahmetsiz is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 12 Ocak 2008; 2:36:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul
    De-Niro olayı tek karede acıklamıs zahmetsiz is

Öyle hocam. Bu sahne sinema tarihindeki en iyi performanslardan birisidir. Konuyu okuyunca direk aklıma bu geldi ve ekledim. Güzel bir topik açmışsın ayrıca, tebrik ederim üstadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

De-Niro olayı tek karede acıklamıs zahmetsiz is

Öyle hocam. Bu sahne sinema tarihindeki en iyi performanslardan birisidir. Konuyu okuyunca direk aklıma bu geldi ve ekledim. Güzel bir topik açmışsın ayrıca, tebrik ederim üstadım.

O sahneyi kim unutabilir iki büyük ustadın bir araya geldigi unutulmaz sahne ayrıca topik için tesekkür ederim hocam

• Rica ederim hocam. Favorimi verdim şimdi alternatiflere geçelim. Aklıma geldikçe ekleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Rica ederim hocam. Favorimi verdim şimdi alternatiflere geçelim. Aklıma geldikçe ekleyeceğim.

Bende alternatif isimlere yer vericem ilerliyen zamanlarda daha dogrusu dakikalarda
  • kötü adam diyince direk aklıma Nicholas Cage ve Robert de Niro geliyor..aslında Christian Bale isminide American Psycho filminden sonra hep kötü olarak andım ama ..sanırım oyum Robert de Niro olurdu..

iyi rol olarak ise..Josh Hartnett ya da Edward Norton diyebilrim(aslında Edward iki rolünde üstesinden gelebilecek kapasitede)

• quote:

Face Off asık oldugum film zayıf noktamdan vurdum hocam beni.Bu ikiliyi hertürlü rolde gormek isteriz
  • Aslında bu resimleri şu sebeple veriyorum: Birbirinden bağımsız iki ayrı oyuncuyu sorduğun kategoride değerlendirebiliriz. Ama bence oyuncuların birbirine uyumları da çok önemli bir nokta. Robert De Niro ile Al Pacino'nun Heat, Nicolas Cage ile John Travolta'nın Face Off ve Denzel Washington ile Russell Crowe'un American Gangster filmlerindeki uyumları harikaydı. Gerçi Russell Crowe'u bu filmde beğenmeyen insan sayısı hayli fazla. Ama ben gerçekten çok beğendim. Bu resim serisinin sürmesinde sakınca varsa uyarabilirsin ayrıca azizim:)

Christian Bale, Robert De Niro efsanesinden sonra en sevdiğim oyuncudur, orası ayrı.
  • Kötü rollerde benim bir baska begendiğim isim Richard Roxburgh kendisi ozellikle Van Helsing filmindeki Dracula rolunde süperdi o mimikler el hareketleri ile resmen filmin atmosferini etkilemisti

Kötü rol için

İyi rol için ise Bruce Willis

İkisi aynı filmde iyi is cıkartır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 12 Ocak 2008; 3:28:24 >

buda benden olsun
  • Arkadaslar bu arada illaki aynı filmde oynamıs iki ismi vermemiz sart degil degisik aktorleride kullanabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 12 Ocak 2008; 3:35:11 >
  • quote:

Arkadaslar bu arada illaki aynı filmde oynamıs iki ismi vermemiz sart degil degisik aktorleride kullanabiliriz.

Tabiki hocam. Benim bu yöntemi kullanmam uyum konusundan kaynaklanıyor. Elif hanım sizin de bu yönteme kaymanız şart değil efendim:)

Asıl bomba birazdan geliyor...
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu arada illaki aynı filmde oynamıs iki ismi vermemiz sart degil degisik aktorleride kullanabiliriz.

Tabiki hocam. Benim bu yöntemi kullanmam uyum konusundan kaynaklanıyor. Elif hanım sizin de bu yönteme kaymanız şart değil efendim:)

biliyorum..üstte zaten aklıma gelen isimleri yazdım(aklıma geldikçe de yazıcam)...baktım hafızalar tazeleniyor ediliyor..bir tanede ben ekleyeyim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

quote:

biliyorum..üstte zaten aklıma gelen isimleri yazdım(aklıma geldikçe de yazıcam)...baktım hafızalar tazeleniyor ediliyor..bir tanede ben ekleyeyim dedim

O zaman durmak yok eklemeye devam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.